Käytiin lauman (johon kuuluu tällä hetkellä myös lähiölomailemaan tullut Into) kanssa lähikentällä tokoilemassa. Oli niin lämmin, että oli pakko ottaa takki pois ja touhuta t-paita päällä. Silti tuli kuuma, ihanaa!

Luu treenasi avoimen juttuja. Lievä taantuma siis, mutta kertausta tarvitaan, sillä mitä todennäköisemmin kisataan SM-joukkuekisassa avoimessa luokassa. Ensin seuraamista, jossa painoi taas jonkin verran.

Maahanmenoa ja seisomista. Ensin ensinmainittua, joka tarvitsi muistuttelua. Seisominen sen sijaan onnistui kerrasta. Seisomisten jälkeen vielä maahanmeno, joka nyt ok.

Luoksetulojuttuja. Ensin yksi vauhtipalkka maahan jätöstä. (Ai niin, pitää muistutella se istuminenkin...) Nyt meni hyvällä asenteella maahan, toki ei ollut sitä liikkuria. Stoppeja kierrolla. Olisi voinut tehdä parempiakin. Ja lopuksi eteentuloja ja pari sivulle siirtymää, seisomaan jätöstä ja kierrolla. Jäi eteentuloissa turhan kauas, äh.

Kaukoja yritin tehdä ihan peruuttelujen kautta, mutta Luu ei millään pystynyt tekemään kunnon maasta istumisia.

Noutoakin piti tehdä, mutta jätin sitten kapulan kotiin.

Into tarjoili vaan temppuja, kiersi ja haki narupalloa. Näytti olevan ihan kivaa.

Tuittu teki seuraamista, joka ihan normisettiä. Palkka vasta uudesta perusasennosta.

Istuminen onnistui taas vanhaan tuttuun tapaan.

Luoksetuloa. Ensin läpijuoksuja ja pari stoppia tolpankierroilla. Sitten kokonaisena niin, että palkkasin maahanmenosta ja siitä loppu erikseen. Kaikki ihan hyvin.

Kaikki ei mennyt ihan putkeen, mutta mahtava ilma pelasti :)