Luun kanssa lähikentällä (sillä pienellä ja valaistulla).

Seuraamista. Ensin muutama ihan yhden askeleen pätkä, koitin saada päänasennon heti alusta hyväksi. Kaikennäköistä säätöä. Sitten suoria pätkiä, joilla pääsin palkkailemaan tosi hyvistä.

Maahanmeno ja seisominen liikkeenä peräkkäin, maahanmenostakin kuitenkin palkka. Molemmat hyvin! Tai seisomista en oikein nähnyt, kun en voi yhtään katsoa.

Pari eteentulo-sivulle-siirtymää ja sitten eteen ja sivulle kierron kautta. Ekalla kertaa vaati ainakin kaksi käskyä sivulle. Alkoi ensin vain korjata eteentulon asentoa, eli ei vaan jotenkin tajunnut, että tarkoitin jotain ihan muuta. Toisella kehuin eteentulon ja annoin vasta sitten si-käskyn, toimi heti. Seuraavat onnistuivat sitten jo ilman välikehuja. Vielä kokonainen luoksetulo istumisesta sivulletuloon asti. Hyvin!

Merkkiä. Ensin yksi toisto "pallotettuna", hyvin. Sitten lähettelyjä. Vähän parempi kuin eilen, mutta sekoili edelleen.

Metallin tuontia kiertämällä. Vinoon tulee edelleen. Palkkailin sitten niin, että jätin lelun jalkojeni taakse ja vapautin Luun jalkojen välistä sille. Ei pitäisi olla ainakin palkkakädestä kiinni. Nää oli kyllä tänään aika huonoja.

Tunnaria. Kapulat nurtsilla. Laitoin väärät selkeään kasaan ja oman piiloon kasan taakse. Vähän Luu siirsi kuonolla tai tassulla jotain väärää, mutta malttoi nuuskia ja tuoda oman. Toista vaikeutin sen verran, että levitin väärät hajalleen ja laitoin oman takareunaan samaan muodostelmaan, mutta piilotettuna edelleen. Tämäkin ihan hyvin. Huh :) Puri kyllä taas enemmän kuin jossain vaiheessa. Pureminen liittyy ihan selvästi epävarmuuteen, luulen että se helpottaa. Tai ainakin toivon niin.

Lopuksi vielä pallonheittelyä :) Kokeilin palloa heitellessäni kaukojen down-käskyä. Toimi hienosti muutaman metrin etäisyydeltä. Kaukoja on ahkeroitu nyt ehkä reilun viikon verran päivittäin yleensä iltaruuan yhteydessä. Tällä hetkellä työn alla on i-s-i, joka sekin alkaa toimia ihan edessä seisten. Istumisen tekee jo tosi hyvin, mutta seisominen vaatii vielä malttia.

Tuittukin on toki tehnyt osuutensa ;) Sillä on projektina saada kaukojen maahanmenoissa ajatusta taaksepäin. Ajatus toimii sinänsä, että välillä se ryömii takaperin...