Maanantaina taas kehittelin rataa mun ryhmälle ja Syy sai toimia koekaniinina. Takaaleikkauksia pitäisi kyllä treenata enemmän, nää on meille molemmille turhan vaikeita! Kivasti saatiin kuitenkin tässä treenissä edistystä. Keppien haastavahkon kulman Syy haki nyt hienosti parin esteen kautta. Toisella kierroksella hinkutettiin vielä niitä jumitus-wrappeja.

Luu teki välissä rallya ja harjoitteli mm. pyörähdystä esteiden edessä. Yritettiin myös löytää keinoa selviytyä niistä käännöksistä.

Tiistaina oli meidän eka treenikerta rallyn tehoryhmässä, kun viime viikolla ei päästy. Tehtiin omatoimisesti paria ratapätkää. Niissä oli teemana oikealla seuraaminen, mutta me sovellettiin, kun en sitä halunnut tehdä nyt juuri ennen avoimen kisoja. Näissäkin tuli joku pyörähdysjumi, kääk. Muuten ihan kivasti kaikki. Sarin kanssa katsottiin peruutuksia ja vähän muutakin. Opin, miten peruutuskyltit pitää tehdä ja Luulla ne onkin jo ihan hyvällä mallilla, pl. oikealla puolella peruutus. Saatiin vinkkejä myös niihin käännöksiin ja edessä puolenvaihtoon.

Ryhmä oli niin tehokas (ja vajaamiehitetty), että lopetettiin etuajassa. Hyödynsin vapautuneen kentän vielä Syyn kanssa. Ei ollut kovin helppoa aloittaa tunnin autossa odotelleen apukoululaisen kanssa, mutta aikansa huudettuaan se alkoi vähän tasaantua.

Keskiviikkona Syy pääsi syksyyn ekoihin eskaritreeneihin. Jonna oli tehnyt tosi kivan radan pitkillä esteväleillä ja saatiin aika paljon juttuja onnistumaan. Syy pysyi kivassa mielentilassa eikä tehnyt hirveästi mitään typerää. Kolmosen käännöksessä se valui tosi helposti - kunnes saatiin mun oma juoksulinja kuntoon. Muutenkin saatiin tällä kertaa korjailla lähinnä mun ohjausta ja ajoituksia. Vauhti ja tila tuo kyllä haasteita!

Syy treenaa