Tänään käytiin hallilla iltapäivätreeneissä. Syyn kanssa yksi tokosetti ja sitten aksaa.

Korjattiin sitä seuruun paikkaa ja nopsasti se nyt korjaantuikin. Voi kun tuo koira tekisi tokoa aina niin kivasti kuin se tekee mun kanssa kaksin rauhallisessa hallissa! :D Luoksarikin onnistui takapalkan kanssa. Pysyi hyvin myös ilman takapalkkaa lelunheittelyhäiriöllä. Maahanmenoja ei sentään saatu hyväksi seuraamisen yhteydessä, mutta kekkasin sentään käsiavun, joka auttoi. Yksi nouto käsikosketukseen ja sitten piti tehdä nostoja läheltä sivulle, mutta Syy vaan räki kapulaa. Pitotreeniksi meni, mutta ei taas oikein suju se. Loppuun vielä tolppaa, jota teki alkuun ihan ääneti, sivulletulo jäi vaan vähän vajaaksi. Sitten tuli jo ääntäkin, ja kun hiljeni, kiersi ravilla.

Luu sai kokeilla aksassa muutaman hypyn kuviota maksirimoilla. Hyvin meni yli :) Sitten tehtiin keppikulmia. Vaikeahan niissä tämmöisissä treeneissä on saada virheitä esiin. Kerran meni kakkoseen jyrkässä avokulmassa, kun liikuin mukana ja rytmitin ennen keppien alkua.

Syy teki puomia namikoneen kanssa. Ekan leiskautti kunnolla yli, mutta sen jälkeen tuli parempia. Lopulta sain lisättyä omaa liikettä ensin kävellen ja lopulta hölkäten, ja tuli nätisti aina vaan! Nyt taisi tulla pelkkiä takajalkaosumia. Kepitkin onnistui edelleen suoralla lähestymisellä, putkestakin. Avokulma oli vaikeampi (mutta ei niitä paljon ole tehtykään), mutta umpikulman kanssa tein leikkauksenkin. Kepit oli kohti nurkkaa, mutta pujotteli joka kerta loppuun asti ihan ilman mitään etupalkkoja :) Myös Syy sai tehdä samaista hyppykuviota maksirimoilla. Ollaan jotenkin jumahdettu noihin pikkumaksikorkeuksiin. Takaakierto 60-senttisellä oli selvästi vaikea ja muutenkin roiski pari alas, mutta ihan hyvin tottumattomalle.