Arvoin pitkään, että jätänkö torstain treenit väliin ja pidän ajatukset Nipsu-liidossa. Niihamaan Luun kanssa kuitenkin päädyttiin. Asetin treenien tavoitteeksi olla menettämättä hermoja ;) Pätkin siis radan taas aika lyhyisiin pätkiin ja keskityin tiettyihin juttuihin. Radan lopussa oli haastavan ahdas hyppysykerö ja jätettiin se väliin ihan suosiolla.

Alussa ylläripalkkasin kerran jopa lähtöasentoon tulon, kun se oli niin hyvä. Hyvä Luu, hyvä Anu! Sitten palkkasin vastaanottavaan niistoon jarrutuksen kolmoselle. Alku menikin sitten hyvin, pieni sivuirrottaminen kakkoselle ja sitten se niisto huolella, että varmasti kokosi. Tästä putkeen, hypylle ja jyrkähkö käännös keinulle. Hienosti suoristi keinulle ja otti ylösmenot hyvin :) Alastulolla pysähtyi ekalla kertaa istumaan liian ylös...?! :D Tokallakin vähän himmaili ja meni vinoon, kyttäsi varmaan mun kädessä olevaa lelua.

Keinun jälkeinen pätkä kepeille saatiin myös menemään tosi kivasti. Kääntyi jopa pyörityksellä...! Olisi voinut koota paremmin, mutta taipui kuitenkin oikeaan suuntaan. Yleensä vaan lentää tämmöiset.

Keppien jälkeen oli sitten vielä vauhdikas kaarre, johon piti tehdä yksi takaaleikkaus ja vikalle hypylle ennakoiva valssi. Takaaleikkaus onnistui, vaikka siinä oli haasteena saada osumaan koira oikealle hypylle. Sitten se vikan hypyn käännös olikin ainut asia, josta piti vääntämällä vääntää. Koiralla kova vauhti, ohjaaja kiirehtii perässä ja sitten siinä kilpajuoksussa pitäisi reagoida johonkin ennakointiin... c'moon hei! Kerran lensi, vaikka yritin ihan tosissani pysäyttää. Seuraavalla sain sitten pysähtymään, mutta hyppyä ei saatu nätiksi pienemmälläkään vauhdilla. No, tämä oli meille vaikea kohta, enkä ihan pahasti menettänyt hermoja ;) Ei jääty myöskään tunniksi hinkkaamaan.

Kokonaisuudessaan pointsit Luulle, se oli aika kilttinä. Rimat pysyi aika hyvin, toi vika tippui useamman kerran ja lisäksi ehkä joku yksi muu. Ehkä silläkin on pehmeä puolensa. Pyysin siltä päivällä nätisti, että josko se voisi olla treeneissä kiltti, kun haluaisin kovasti, että mulle jäisi hyvä mieli <3