Maanantain tokovalkku jäi väliin agilitykisojen takia. Sunnuntaina oli rankka treeni, joten tällä kertaa ei haitannut niin paljon.

Oli pienet iltakisat. Pitkästä aikaa perinteistäkin perinteisemmällä mini-medi-maksi-järkällä. Kaksi starttia molemmille. Salme tuomarina. Nipsun kanssa ei päästy taaskaan treenaamaan puomia. Huono säkä, kun kahdet viimeiset kisat ennen SM-kisoja on ollut vain agilityratoja ilman puomia :/

Mutta muuten agilityrata oli tosi hauska, sai juosta. Nipsu kulki kivasti ja kaikki meni suunnitelman mukaan. Loppusuoralle lähdettäessä jätin koiran ehkä vähän yksin, ja siinä yksi rima vähän rapsahti. Mentiin Hannan kanssa peräkkäin ja sitten jännättiin tuloksia :D Tällä kertaa oli Nipsun vuoro voittaa täpärästi.

Nipsu A

Makseille ennen loppusuoraa olevat hypyt tuntuivat olevan vähän vaikeassa linjassa. Luuta en uskaltanutkaan siinä vedättää ihan samalla tavalla, mutta onneksi se osaa jo aika hyvin loppusuorairtoamiset, jopa putkista. Keppien jälkeen tuli melkein kielto, mutta muuten Luunkin kanssa sujui ihan kivasti ja tehtiin _taas_ nolla! Se oli inasen hitaampi kuin Nipsu, mutta voitti kuitenkin maksit :)

Luu A

Hyppärillä oli sitten välistävetoja :p Nipsun kanssa sain ne menemään juuri ja juuri. Viimeisen putken jälkeinen valssi jäi tekemättä (oli aika optimistinen arvio ehtiä sinne :D ), mutta muuten sujui ja tuntui hyvältä. Toinen 0-voitto (toki pikkukisasta), joten ei huono kenraali.

Nipsu B

Luun kanssa tiesin, etten tule selviämään välistävedoista. Ensimmäiseksi esteeksi siinä vaihdettiin vielä pituus. Jouduin taistelemaan ekaa välistävetoa niin pitkään, ettei ollut mitään mahkuja ehtiä jatkoon. Mutta eipä nyt sujunut muutenkaan. Alussa rima alas ja sitten putkesta jaloille.

Luu B