Tiistaina tokoa molemmille. Näistä treeneistä ei löytynyt mitään lappua, joten ei käsitystä, mitä tehtiin...

Keskiviikkona kisailtiin itsenäisyyspäivän kunniaksi Suomi 100 -teemalla omissa kisoissa. Kerrankin jotain käyttöä vanhoille maajoukkuevaatteille :D Nipsu oli lapissa, joten mentiin vain Luun kanssa. Neljä rataa ja ihan hyviä yrityksiä, mutta pelkkiä hyllyjä.

Hyppäreistä en oikein tykännyt, melkoista vääntöä ja epäloogisia linjoja. Ekalla selvittiin yllättävän hyvin, vain yksi rima ja sitten hylly yhdestä edestakaisin hypystä.

Ekalla aksaradalla tuli heti alussa rima alas. Ois vaan pitänyt ohjata takaa, koska tiesin riskin :p Korjasin sitten keinulta karkaamisen, eikä Luu meinannut millään suostua menemään keinulle takaisin :D Loppurata sitten ok.

Toisella hyppärillä mokattiin keppien avokulma! Harvinainen virhe Luulle, mutta se lukee tuommoisissa mun ennakoinnin kyllä tosi herkästi. Vikasta hypystä vielä ohi, kun en jaksanut alkaa vääntää epäsuoralle loppusuoralle.

Vikalla radalla Luu tuli ohi päällejuoksusta ja hyllytti putkeen. Lisäksi kielto putkenjälkeisessä tilanteessa ja puomin kontaktin korjaus.

Radat

Torstaina Syyn tokot. Tehtiin kehäänmeno ja ilman välipalkkaa luoksetulon jättö, joka oli nyt hyvä! Sivulletuloja luopumisten kautta, myös lelulla. Seuraamisessa vilkuili jonkin verran. Noutoa ja tolppaa, joka taas tänään hyvin. Paikkistakin tehtiin taas ja vielä muiden kanssa yhtäaikaa kaukoja ja maahanmenoja.

Perjantaina päästiin tuuraamaan Tarmoa Tanjan aksaan. Kivaa oli ja Syy varsin pätevä. Tehtiin ekaa kertaa yksi saksalainenkin. Aika kivasti on alkanut lukita takaakierrot, vaikka vahvistusta se toki vielä vaatii.

Perjantaina oli myös suuri juhlapäivä, kun Tuittu täytti 16 vuotta! <3

IMG_4282%20%E2%80%93%20kopio.jpg

IMG_4263%20%E2%80%93%20kopio.jpg

IMG_4278%20%E2%80%93%20kopio.jpg