Elokuun lopulla käytiin tokotsekissä oman seuran hallikokeessa. Kisatunnelmassa meinasi olla hakemista, kun oltiin luokan ainoat osallistujat :D Kyllä siitä sitten kuitenkin sai vähän treenitilanteesta eroavan fiiliksen.

Paikallaolot tehtiin ensin. Toiseksi naapuriksi saatiin Into :) Sitten yksilöliikkeet kahdessa osassa.

Istuminen 10

Paikallamakuu ja luoksetulo 9,5 - Vähennys luoksetulosta, joka olisi saanut olla nopeampi, vaikka Ralf vielä erikseen mainitsi, että nopeushan ei tässä liikkeessä ole tärkeää :D

Tunnari 9,5 - Aika nopsaan nappasi oman. Palautus aika hidas.

Luoksetulo 8,5 - Kaikki olisi voinut olla vähän parempaa, mutta ihan ok.

Zeta 8 - Ei tehnyt maahanmenoa niinkuin pitäisi, muuten asennot ok. Seuruu olisi saanut olla skarpimpaa.

Kiertonouto 8,5 - Tässä vaiheessa liikkuri vielä rakenteli liikettä, mittaili välejä yms. Tuomari sanoi, että saan mennä välillä pois kehästä, mutta otettiin odottelu treenin kannalta :) Puri kapulaa.

(tauko)

Kaukot 9 - S-I-M-S-I-M, eli samat vaihdot kahteen kertaan :D Vähän tahmea, mutta teki kaikki ja piti takatassut liimattuina.

Seuraaminen 8 - Tuntui ihan kivalta.

Ohjattu 7 - Puri kapulaa.

Ruutu 8,5 - Tässäkin piti vähän säätää, kun en nähnyt ympyrää lähetyspaikkaan yhtään ja sinne sitten lisäiltiin pari teipinpalaa. Hyvin eteen ja ruutuun, mutta Luu kuulemma ennakoi lähtöjä. Tää ei harmillisesti tullut videolle. Olisi hyvä nähdä, kun noita ei itse ohjatessa huomaa.

Ei siis varsinaisesti yhtään liikevirhettä, mutta pisteitä kertyi vain 276. Voitettiin kuitenkin :D

Video

Myös Syyn kanssa ehdittiin tokoilla jotain. Hyppy oli nyt ongelmaton! :)