Pienet ja kivat (seuraamista lukuunottamatta) tokoilut Luun kanssa lähikentällä.

Ensin pari sivulletuloa tarjoamisen kautta (teki molemmilla kerroilla eteenistumisen, kun sitä ollaan treenailtu sisällä) ja siitä sitten seuraamista muutama pätkä. Oli aavistuksen suorempi, mutta painoi. Tajusin myös, että nyt se pää on kääntynyt taas oikealle mun jalan eteen. Sitä pitäisi siis säätää taas vähän takaisinpäin... Nyt olen niin keskittynyt kropan suoruuteen, että koko pää on vähän unohtunut. Eikä kaikkea tietenkään muutenkaan pysty kerralla treenaamaan, varsinkaan kun on kyse Luun seuraamisesta.

Yksi istumassa odottaminen. Nyt pysyi kiltisti, vaikka vähän hytkyinkin.

Sitten "toppeja" namien kanssa. Tähän en ole oikein saanut otetta, eivätkä pysähdykset ole tuntuneet edistyvän mihinkään. Nytkin Luu aloitti tarjoamalla maahanmenoja. Mutta ihan yhtäkkiä alettiin saada aikaiseksi ihan täpäköitä stoppeja! En tiedä mitä tapahtui :D Tein ihan vapaamuotoisesta hillumisesta joko Luu kanssani liikkuen tai minua kohti tullen. Katsotaan, joudunko perumaan puheeni seuraavalla kerralla, mutta ihan kuin sillä olisi loksahtanut joku palikka oikeaan koloon tämän asian suhteen. Ehkä sitä oppimista vaan tapahtuu, kun treenaa (seuraamista lukuunottamatta).

Omaa pillotettiin pari kertaa nurtsiin. Aloitin vähän tyhmästi, kun Luu hillui vielä pallon kanssa. Kuvittelin, että se ihan helposti jättäisi narupallon ja lähtisi etsimään puista rimanpätkää ruohon seasta, heh. Otin sitten pallon taskuun, eikä se sen jälkeen vaivannut. Nyt kapula tuli molemmilla kerroilla mulle käteen asti :) Palkkasin nameilla ja jälkimmäisestä sitten vielä pallolla, kun sitä Luu selvästi odotti.

Lopuksi parit eteentulot kierroilla. Ekan liukui jo melkein läpi jalkojen välistä, korjasin. Sitten pidin jalkoja lähempänä toisiaan ja tuli ihan nätisti, yhden kyllä ihan törkeän vinoon.

(Seuraamista lukuunottamatta) Luu oli tänään aikas sulkku!