Maanantaina yritettiin palata arkeen ja maan pinnalle. Vähän takkusi. Illalla treenailtiin tokoa Hakametsässä Heidin ja Lotan kanssa.

Tehtiin kahdessa setissä. Luu teki ensin seuraamista, luoksetuloa ja kaukoja. Seuraaminen oli, kuten tauon jälkeen olettaa saattaa, kamalaa. Valui tosi eteen. Korjasin muutamaan otteeseen niska-pers-otteella, mutta jotenkin musta tuntuu, että näistä ei Luun kanssa ole mitään hyötyä. Se kuumuu vaan ja alkaa edistää enemmän. Lotta ehdotti, jos kokeilisi hihnaa. Ei olla koskaan treenattu hihnan kanssa, mutta voisi sitä kyllä kokeilla. Tosin tiedän, että seuraaminen parantuu jo silläkin, kun nyt vaan aletaan taas treenata.

Luoksetuloissa maahanmenoa ja loppua vauhtipalkalla. Ensin pari maahanmenon muistuttelua peruutteluilla. Sitten jätin Luun seisomaan ja otettiin siitä eteenpäin käskyjen kanssa. Maahanmenot oli ihan jees, hyvin yritti. Täytyykin pistää itselle muistiin, että ottaa seuraavaksi seisomisia. Veikkaan, että maahanmeno saattaa nimittäin olla Luun mielestä vähän turhankin hienoa ;)

Kaukojen ekoja vaihtoja kisamaisella alulla. Kaikki alut ihan ok, paitsi tippuu maahan vinoon. Asenne kuitenkin oikea. Ensin M-S, nousi vasta toisella, kun ei keskittynyt muhun. Toinen yritys ok. Sitten M-I-S, se hyvin. Muitahan Luu ei osaa vielä kauempaa... Parit maahanmenot ja istumiset vielä peruuttelun kautta.

Toisessa setissä metallinoutoa, tunnaria ja ruutua. Metallilla nostoja vauhtipalkalla, kisamainen aloitus. Ekan nosti väärin, vaikka annoin muistutuskäskyn. Toisella lähti heti kaartamaan hulluna vasempaan, että varmasti päätyi taakse... No, ajatus oli ainakin mukana. Loput nostikin oikein. Ei vaan ota metallia kunnolla suuhun ja ennakoi vauhtipalkkaa. Tehtiinkin vähän pitotreeniä, joka oli tosi vaikeaa. Tämä siis nyt säännölliseen treeniin!

Tunnarissa kapulat rivissä, etäisyys viitisen metriä. Teki oikein rauhallisesti ja hyvin, vaikka vähän jännäsi tauon jälkeen. Läähättikin vielä edellisten riekkujen jäljiltä. Kiitos Sirkelle siitä yhdestä pienestä kommentista taannoisissa Keravan parkkihallin treeneissä! ;) Sen jälkeen tunnarissa on kyllä loksahtanut palaset ja asenne kohdilleen :)

Loppuun ruutua. Kävin näyttämässä ja jäin lähettämään ruudun lähelle oikealle puolelle. Menee nyt jostain syystä oikeaan takanurkkaan, mutta koska kriteerinä on pelkkä syvyyssuunta, niin ok. Palkkaan kuitenkin keskemmälle. Toinen lähetys voittajan tyyliin, taas oikealle ja ehkä aavistuksen eteen (en nähnyt kunnolla). Korjasi taaemmas, kun olin jo menossa palkkaamaan. Kolmas vielä niin, että jäin ruudun vasemmalle puolelle. Tämä oli paras, oli aika keskelläkin ja tarpeeksi takana. Tässäkin vaan korjasi sinne oikeaan nurkkaan, kun menin palkkaamaan...! On varmaan keksinyt, että se on se juttu. Pitäisi varmaan ottaa paikanhakutreenitkin ohjelmistoon.

Pieniä käynnistymisvaikeuksia tämän tokoilun suhteen, varsinkin kun pitää suunnata ajatukset taas uusiin liikkeisiin ja uusiin ongelmiin. Mutta kivalta tuntui, tästä se taas lähtee!