Valkkutokot. Vähän olisi jo tehnyt mieli pitää vapaapäivä, kun edellisviikolla oli aika kuormittavia treenejä, lauantaina koe ja sunnuntaina rankat aksat. No, huomenna sitten, kun ei raaski jättää hallivuoroa ja kimppatreenejä väliin :)

Suunnitelmissa oli ihan vaan korjaussarjaa kokeen virheistä. Koko oma treeniaikamme (ja vähän ylikin, kiitos joustosta!) meni sitten kuitenkin idariin. Tein ylipitkää liikettä ja ensin vaan seisomisia, joissa alkuun myös palkkasin pään kääntämisestä. Seuraamisesta piti alkuun sanoa, kun lähti keulimaan. Tasaantui sitten jossain vaiheessa. MONEN seisomisen jälkeen istuminen - ja kuten arvata saattoi, ei tasan istunut. Eikä ihan seuraavallakaan. (Yhden seisomisen jälkeen toki kyllä.) Koska en halunnut "helpottaa" tätä millään kaavojen rikkomisella tai häiriöillä (jotka saavat koiran skarppaamaan), tehtiin väsytystaistelua. Ts. vaikka liike on tylsä ja kaavamainen, pitää vaan jaksaa keskittyä ja kuunnella JOKA käsky. Maiju sanoi, että lopulta Luu alkoi näyttää vähän "lannistetulta". Ja alkoi istua. Loppuun sotkin mukaan maahanmenonkin ja teki kaikki asennot oikein. Ei tämä silti tainnut vielä valmiiksi tulla ;)

Ihan pienen tauon jälkeen Maiju liikkuroi meille pari tunnaria. Jos melkoisesta vääntötreenistä jotain painetta jäi, niin se oli pelkästään positiivista ;) (Eli ei jäänyt...) Teki todella hyvät haistelut molemmissa. Eka palautus inasen vajaa, toka parempi.

Itsekseni tein hyppynoutoa, jossa laitoin kapulaa huonosti näkyviin tai piiloon esteiden taakse. Myös vinoihin linjoihin. Näissä Luu oli aika hyvä, eli muisti palata hypyn kautta, vaikka joutui etsimään kapulaa. Palautuksetkin ihan ok.

Pari ruudun merkille lähetystä ja paljon kaukoja merkillä. En laskenut, mutta varmaan useampi kymmenen vaihtoa ja silti yritti jatkuvasti kääntyä ruutua kohti. Asenne oli parempi kuin viimeksi, ei juuri juminut ja tekniikka kesti paremmin. Virheitä tuli kyllä, mutta teki myös mm. muutaman tosi hienon seiso-istun etupainoisesta asennosta. Mutta ajatustasolla ruutu veti ihan liikaa ja ihan liian sitkeästi.

Paikallaoloja ei tänään tehty. Mutta olihan näissä parissa liikkeessä treeniä kyllikseen yhdelle tottelevaisuusvaliolle ;)