Torstaina olin kouluttamassa tehoryhmää ja sen jälkeen jäätiin Syyn kanssa meidän ot-vuorolle. Seurana vain Hanna ja Pokka, joten meillä oli pentutreenit :)

Tehtiin Syyn kanssa pentuluoksetulo, jossa kokeiltiin jättöä ilman nameja. Ei huutanut, jes! Lisäksi kuolleelle lelulle menoa niin, että Hanna lähti vetämään sitä hihnassa eteenpäin. Nää oli parempia, ei tullut niin pahoja koikkaloikkia. Alustalla pyörimistä tehtiin ekaa kertaa muualla kuin kotona, meni yhtä hyvin. Ja seuraamisjuttua saatiin vähän videolle. Liikuttava honkkeli :)

WP_20160902_13_57_38_Pro.jpg
Syy 5 kk.

Viikonloppuna ei ollut _mitään_ ohjelmoitua! Aika ihanaa. Lauantaina lähdettiinkin jälkimetsään rämpimään. Taisi olla eka kerta koko vuonna...? :D

Tallasin Luulle reilu 500 m pitkän jäljen, viisi keppiä. Jana oli yhtä säätöä, mutta sitten mentiin. En tiedä, olenko jo unohtanut, vai toiko tauko lisää kierroksia, mutta olipa taas raskasta roikkua perässä. Reidet hapoilla ja kaikki keskittyminen siinä, että pysyy pystyssä. Jäljestys oli tosi holtittoman näköistä, mutta kaikki kepit nousi, joten suunnilleen jäljellä pysyttiin. Kaikissa kulmissa Luu sääti enemmän tai vähemmän. Yhdessä alkoi jo naurattaa, kun se pyöri ja pyöri, palasi takaisinpäin jäljen päälle ja pyöri vähän lisää. Hetkeäkään sen ilmeessä ei näkynyt pienintäkään epävarmuutta, hämmennystä tai edes ärsyynnystä siitä, että sillä oli jälki hukassa. Se vain jatkoi etsimistä sen näköisenä, että tilanne on täysin hallinnassa - ja että sillä on ihan sairaan hienoa. Jälkikin löytyi silläkin kertaa.

WP_20160903_14_51_05_Pro.jpg
Onnellinen koira.

Syy sai tehdä ekan metsäjäljen ;) Lyhyt (ehkä 10 m) namijälki sammalikkoon. Tässä oli jo paljon enemmän järkeä kuin niissä muutamissa nurtsijäljissä, joita ollaan tehty. Hartaasti nuuskutti menemään. Loppuun olin laittanut isomman herkun.

Sunnuntaina oli sitten tokon vuoro!

Luun kanssa ensin vähän kuuntelutreeniä ohjatulla ja ruudulla. Ohjatun suunnissa ei ongelmaa, mutta eka pysäytyskäsky jäi "kuulematta". Nostokaaretkin ihan kamalia. Eteenmenoissa pari vinoutta, mutta ihan ok. Ruutukin löytyi, mutta jäi ihan kamalan eteen.

Sitten väännettiinkin ruudun paikan kanssa... Kävi mielessä, että oisko kannattanut jättää palaamatta tokotauolta, jos tää on aina vaan tätä samojen ongelmien kanssa tappelua :p

Sitten kokonaisuuksina muutama liike. Tunnarissa hyvä etsintä, palautus käsikosketuksella.

Luoksetulossa kunnon avun seisomiseen, niillä oli hyvä. Maahan vähän hidas, loppu ok.

Zetassa m-i-s. Ei tehnyt maata oikein, piti uusia pari kertaa.

Ja koska jäi kaivelemaan, ruutua vielä lisään. Ei ollut oppinut. Autettuna lopulta taas jokunen siedettävä.

Syy lähinnä leikki ja teki parit namijutut.

Loppuun koko porukalla metsälenkki. Ja vesisadekin vaihtui auringonpaisteeksi :)

WP_20160904_16_55_00_Pro.jpg