Maanantai on mennyt toipuillessa, blogeja lueskellessa ja videoita katsellessa. Täältä näkyy löytyvän aika paljon sunnuntain ratoja. Kiva päästä katsomaan niitä minien ja maksien ratoja, jotka oman kisaamisen takia missasi. Medit ehdinkin katsoa aika lailla kokonaan. Nipsunkin hyppäri ja finaali löytyy samasta paikasta.

Koska Luu ei viikonloppuna kisannut, eikä tehnyt mitään muutakaan kuin kökkinyt autossa ja lenkkeillyt, se ei ole varsinaisesti levon tarpeessa... Tänään olikin pakko käydä vähän tokoilemassa.

Ensin seuraamispätkiä. Tiputin remmiä pois kädestä aina jossain vaiheessa. Hetken paikka pysyy hyvänä, mutta kun tein pidempään, alkoi valua. Mutta pikku hiljaa!

Luoksetuloa osissa. Ensin pari seisomista palkaten. Kumpaankaan en ollut tyytyväinen, mutta palkkasin. En vaan saa sitä tekemään paremmin. Sitten kutsu seisomisesta ja maahan, josta palkka. Sitten vielä loppuosa maasta, eteentulosta nami ja sivullesiirtymästä lelu. Loppuun oli pakko ottaa yksi hyvän mielen stoppi maalinkierrolla. Annoin tulla melkein jaloille asti ja vahvistin vartaloavulla. Hiekkaan jäi ehkä puolentoista metrin jarrutusjäljet. Vaan eipä stepannut :)

Pari liikkeestä istumista. Puutuin nyt vähän seuraamiseenkin ja annoin käskyn, kun ei edistänyt. Istumiset hyvin.

Kaukoja enemmän ja vähemmän virallisesti. Ei kuitenkaan peruutellen, vaan jätettynä. Teemana välimatka, jota pitäisi nyt väkisin pidentää... M-S taas hyvin. Parin huomautuksen jälkeen teki myös hyvän downin, ei ihan kisamatkasta, mutta selkeästi kauempaa. Maasta istumistakin piti vähän hinkata, kun tahtoi jättää toisen jalan vajaaksi. Parin lähempää tehdyn jälkeen onnistui taas. I-S ok, S-I myös joitain sinne päin toistoja. Kymmenestä metristä ei tod. vielä toimi, mutta ajatus alkaa olla oikeaan suuntaan.

Loppuun ruutua. Teemana paikka, joten kävin ensin näyttämässä, että meni varmasti tarpeeksi syvälle. Tämä hyvin. Sitten muutama paikanhaku eri puolilta ruutua. Näitä ei olla tehty oikeastaan ollenkaan, joten kävin joka kerta avuksi näyttämässä. Hienosti teki!

Tuittu teki pätkän seuraamista, jossa touhotti normaaliin tapaan. Luoksetulossa palkkasin ensin seisomisen, sitten tehtiin kokonaisena. Mun käsimerkki on muuttunut ihme huiskaisuksi, mutta tuntuu toimivan. Sitten kokeiltiin ruutua. Virittelin huolella ja päätin yrittää lähettää ilman näyttöä. Ja mitä tekee pieni musta koira tällä kertaa? Aivan täydellisen ruutuun menon! Ruudussa totteli vielä seisomiskäskyäkin ja jäi kiltisti niille sijoilleen nököttämään. Tein väliin yhden liikkeestä istumisen ja yritin uudestaan. Pakko oli testata, oliko se vain säkää, vaikka olisi pitänyt tietää, että oli :D Lähti taas ihan hyvin, mutta pysähtyi ennen ruutua. Odotin ja odotin, ja lopulta Tuittu korjasi ruutuun, tosin kääntyi vielä uudemmankin kerran kysymään. Seuraavalla yrityksellä ihan sama homma. On se semmoinen... Kolmannella hetsasin kunnolla ja taisi lopulta mennä suorilta ruutuun asti.