Valkkuryhmän tokot oli tänään Eteläpuistossa, siinä nurtsilla. Luu teki kaikki liikkeet melkein kokonaisina, palkkaa sieltä ja täältä. Ja pakko oli pari juttua korjata, vaikka ns. kisamaisesti tehtiinkin.

Seuraamista lyhyehkö pätkä, jossa oli kuitenkin vähän kaikkea. Olin varautunut korjaamaan, jos häröilee, mutta oli ihan ok. Yhdessä perusasennossa kontakti tipahti hetkeksi, siihen en edes ehtinyt reagoida. Palkatta.

Kaukot, I-S-M-S-I-M. Asenne super, teki tosi täpäkästi. Ehkä jopa vähän ennakoi jonkun vaihdon, Miinukin huomasi. Tekniikka ei asennetta kestänyt, vaan liikkui jonkun verran. Itse en nähnyt kunnolla, mutta Miinun mukaan ei paljoa. Mun mielestä pompsahti maahanmenossa. Palkatta.

Luoksetulo. Vauhtipalkka vikasta välistä. Ihan ok.

Hyppynouto. Loistava asenne, otti sivulla kontaktia (ei sentään pitänyt tauotta, mutta...) ja haki hyvällä draivilla. Palautus semmoinen siedettävä, Luun parasta kuitenkin. Palkatta (vaikka melkein palkkasin siitä alusta...).

Tunnari. Rinki, olin ohjeistanut laittamaan oman jonnekin muualle kuin sinne klo 10-11 tienoille. Tällä tavalla Luu tekee hyvän tunnarin :D Vauhti ihan ok ja nosti oman heti kohdalla. Palkatta.

Ruutu. Palkka merkistä, oli hyvä. Sitten lennosta lähetys merkille ja koko loppuliike. Takajalat oli aika takana ja viiveellä ennen maahan laittoa steppasi vähän. Muuten hyvä, paitsi että sitten kutsuttaessa "lipsahti" "ihan vähän" pitkäksi. Oli pakko moittia tästä ja ottaa loppu uudestaan. Palkka idariin siirtymästä.

Idari, I-S-M. Istui seisomisen! Otettiin alusta uudestaan, sitten ok. Palkatta.

Ohjattu, vasen. Hyvä merkki taas. Kapulat haastavasti puiden alla. Ei tainnut bongata heti, mutta lähti oikeaan suuntaan ja löysi. Vauhtipalkka.

Tosi hyvä fiilis, Luun asenne oli ihan super. Kehäänmenossa ja väleissä pientä kyylää, mutta muuten oli ihana. Palkkautui hyvin kehuista ja teki esim. kaikki sivulle siirtymät kunnolla ja voimalla. Tuon kun saisi kokeeseenkin, niin antaisin pienet tekniikkavirheet (tässä vaiheessa ;) ) anteeksi.

Paikallaoloista ensin istuminen. Nyt tein normisti, kerran taisin kehua piilosta. Jonkun verran katseli, mutta ei mahdottomasti. Makuu muuten ok, mutta oli taas valahtanut melkein lonkalle. Enkä huomannut, vaikka kurkin piilosta koko ajan.

Tehtiin lopuksi vielä muutama pikkujuttu.

Kaukojen tekniikkaa lähempää. Hyvin :)

Luoksetulon stoppeja puunkierrolla ja takapalkalla. Ensin maahanmenoja (joista myös nami), jäi alkuun monta kertaa seisomaan. Seisomisessa tuli yksi huonokin, jota en kelpuuttanut.

Muutama ohjatun palautus heittelemällä. Hyvin, lähinnä meinasi mennä yli.

Hyppynoutoa. Palkka sivulla kontaktista ja lähetys lennosta. Teki kivasti tämänkin :)

Tuittukin pääsi lopuksi tienaamaan pari namia. Osasi mennä ruutuun, kaksi kertaa! Ja osasi seurata ja osasi istua liikkeestä :)

On se toko vaan kivaa, varsinkin silloin kun on kivaa :)