Mitään palauttelupäiviä... ;) Kaksijalkainen osapuoli on kyllä ollut viikonlopun jäljiltä niin väsynyt, että olisi voinut pitää vapaapäivän, mutta ei me nyt raaskittu valkkutokoja skipata.

Luu oli vuorossa tokana.

Ensin palkatta ruutu (kokonaisena) ja hyppynouto puisella. Ruutu ihan ok, paitsi steppasi top-käskyn jälkeen, kun pidin viiveen ennen maahanlaittoa. Se tulee varmaan paikan hinkkauksesta, pitää muistaa treenata pois. Ja seuraamaan tullessa osui jotenkin mun jalkaan selän takana. En tiedä, miten tuli, enkä muistanut kysyäkään.

Hyppynoudon aloituksessa pientä taantumaa, kun ei olla taas aikoihin treenattu. Otin kerran uudestaankin, kun aluksi oli kovin kyylä. Nouto ok, vähän korjasi otetta. Näytti enemmän siltä, että puukapulan paino vaan yllätti.

Sitten tunnaria. Jono, oma ekana. Pysäytin. Nyt ei meinannu millään malttaa, sain ottaa monta kertaa pois. Mutta kyllä se siitä lopulta alkoi sujua. Seuraavaksi oma neljäntenä (tosi hyvä) ja sitten taas ekana (piti uusia muistaakseni kerran).

Kaukoja, Maiju piti tassuista. Hyvin. Alussa oli yrittänyt nostaa tassua, mutta pääosin pysyi ihan kevyellä otteella.

Seuraamista. Tein viiveellä liikkuroinnin mukaan. Yritin nyt olla tarkka niiden pikkujuttujen kanssa.

Paikallaoloista ensin makuu, sitten istuminen. Molemmat vissiin täysmittaisina. Makuussa taas vähän vinoon alas. Nousu tosi hyvä. Istumisessa oli katsonut kerran taakse. Kenotti myös vähän piilon suuntaan, mutta tassut pysyivät.

Lopussa ei ollut paljon aikaa, mutta ehdittiin hinkuttaa vinoja palautuksia. Vaihdoin ohjureiksi matalat pikkumerkit. Vasemmalta teki hyvin, mutta oikealta yritti sitkeästi oikoa merkin päältä, vaikka voivottelin kovasti ja lopulta jo ihan toruinkin ;) Laitoin avuksi ison merkin matalan eteen, mutta Luu oli sinnikäs ja kaatoi isommankin merkin. Niin kauan piti tietty tehdä, että sain sen muistamaan, mistä piti tulla.

Nopsasti vielä ruudun merkille menoa ja aloitusta. Oli aloituksessa kovin menossa ja matalana, joten kuuntelua siinä. Ja lisää merkillä, jossa sinkaisi taas monta kertaa mun liikkeestä. Kerran päästiin ruutuun, jossa taas hinkattiin sitä, että top-käskyllä pitäisi siis todellakin seisoa - ei mennä maahan tai korjata paikkaa.