Suomen kesä... (jota ei kyllä tänä vuonna edes ollut)... Lauantaina hikoiltiin helteessä, tänään sormet jäätyi, kun aurinko laski. Ei mitään tolkkua. Tokoiltiin (ja melkein paleltiin) valkkulaisten kanssa Näyttämönpuistossa.

Alkuun paikallalot. Oltiin puskassa "piilossa" ja syötiin karkkia. Istumisessa huomauttelin Luulle, kun vilkuili sivuilleen. Makuussa meni hyvin alas ja nousi ihan itse, tosin vähän jähmeästi.

Yksilöjutuissa oltiin vuorossa ekana. Ensin kaukoja omaan tahtiin, mutta alku liikkuroiden. Pääasiassa yksittäisiä vaihtoja ja pelkillä suullisilla käskyillä. M-I aluksi aina nihkeä, mutta sitten korjasi ja moikkaili tomerana. S-I vasen takatassu liikkuen, ylläri.

Tunnari hetsauksella. Nyt oli aika hyvä. Meni loivalla banaanilla, mutta ei kaarrellut kapuloilla ja nosti oman heti sille osuttuaan. Paluu laukalla, ei tosin nopealla edelleenkään.

Ruutu kisamaisesti, ruutuun asti. Hyvä merkki. Oli kuulemma zoomaillut oikean reunan merkkejä, mutta hienosti päätyi hyvään paikkaan. Tästä palkka.

Vikana häiriöistumista. Meni miljoona kertaa maahan, kaiken muun kesti. Varsinkin, jos joku meni mun ja Luun väliin käskyttämään ja katsekontakti katkesi, valahti helposti maihin. Meidän ryhmässä on vakuuttavampia maahan käskyttäjiä kuin Jonte, aika hyvin! :D

Lopuksi tehtiin itseksemme jotain. Ohjatun vinoja palautuksia kapulaa heitellen tai kierrosta. Vaikeimpia ovat vauhdikkaat tulot loivasta vasemmasta (eli juuri kuten ohjatussa...), niissä jäi muutaman kerran inasen vinoon. Korjasi kyllä hyvin aina seuraavalla.

Metallilla parit nostot ja kiertelyt, sekä pari ihan kokonaista tasamaanoutoa. Jotain säätöä, mutta ihan hyvin kykeni pitämään ja tekemään.

Lisäksi jumppana oikealla seuruuta ja tolpankiertoja vastapäivään.