Helppo koota koko viikon treenit yhteen tekstiin, koska treenattiin vain kerran.

Maanantaina siis valkkutokot.

Aloitettiin ruudulla niin, että lelu oli valmiina eteenmenossa. Sen jälkeen lähetys tyhjään ja ruutuun. Lähti tyhjään muuten hyvin, mutta ennakoi nyt poikkeuksellisen paljon stoppia. Piti toistaa muutama kerta.

Tunnarissa ensin pelkkää palautusta niin, että Luu odotti oma suussa kapuloilla. Palkkasin vapauttamalla lelulle. Näitä muutama ja sitten tunnari kokonaisena. Palautus heti hitaampi, mutta muuten huolellinen.

Sitten ohjatun alku liikkuroituna, mutta tehtiin pätkä seuruuta. Hieman keulien lähti... Seuruun jälkeen suoraan ohjattuun. Nostoon pysäytys.

Kiertonoudosta taidettiin ehtiä tehdä vain kiertoa. Yrittiköhän tässäkin treenissä ensin ruutuun...?

Luu on ollut nyt vauhtiliikkeissä hieman liian takki auki, joten sitä täytyy alkaa pistää johonkin ruotuun. Kiva tunne, kun tottelevaisuusvalio ei ole yhtään hanskassa vaan kaahottelee liike toisensa perään ihan omiaan :D

Paikallaoloissa ja loppujutuissa ei kai mitään ihmeellistä. Eteenmenoja ainakin treenattiin :p

Tiistaina käytin Luun ja Nipsun Piiralla. Nipsulla oli joku lukko ja perinteiset jäykkyydet. Ja sama vanha toispuoleisuus. Luu oli jäykkä rintarangasta, mutta ihan suora. Eikä tokovinouskaan kuulemma ollut niin paha kuin joskus! Ilmeisesti ahkera tolpankierto (jonka teen juurikin tästä syystä vastapäivään) on auttanut. Toki venytellään myös ja koitetaan jaksaa tehdä oikealla seuruuta. Molempiin saatiin ihan hyvin liikettä ja nyt on taas vetreämmät kropat.

Itse olin loppuviikosta työreissulla, joten siinä meni sen viikon aktiviteetit. Onneksi sentään kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun tuli osteopatiastakin lepoa.

Sunnuntaina Luu pääsi Katin poikien kanssa uimaan! Oli aivan sairaan siistiä! Luu myös yllätti meidät ja pystyi uimaan poikien kanssa yhtä aikaa. Ei mennyt yhtään niin pahaksi kyyläksi kuin yleensä rannalla. Se myös muisti rampin käytön, eikä nyt yrittänytkään esim. laidoilta ylös.

WP_20160131_12_06_59_Pro.jpg

WP_20160131_12_19_24_Pro.jpg