Torstai vietettiin Christan koulutuksessa. Olipa taas mukava päivä!

Tehtiin Luun kanssa ensin semmoinen muutaman liikkeen kisamainen setti. "Toivoin", että oltaisiin saatu esiin sama kuplaantuminen kuin maanantain kehätreeneissä. Luu ei kuitenkaan ollut ihan yhtä huono, ei tosin erityisen hyväkään. Christa valkkasi liikkeiksi ruudun, zetan, hypyn, tunnarin ja ohjatun.

Ruudun alussa oli vähän nihkeä, eikä pitänyt kontaktia kunnolla. Ruudussa meni taas vähän yli. Veti tassuilla nauhan mukanaan, mutta oli ulkona.

Idarissa teki oikeat asennot, mutta ei tuntunut kivalta. Seuruu epätasaista ja varasti vähän jossain mukaanotossa.

Hypyn alussa huono. Teki kuitenkin suht siististi ja palautti suoraan, joskaan ei parhaalla asenteella.

Tunnarissa oli jotenkin löysä, lisäksi korjasi otetta ainakin kerran matkalla.

Ohjatussa saatiin vasen, joka oli vaikeasti yleisön seassa. Luu ei edes katsonut sen vientiä, joten arvasin, että mokaa. Yritti kaartaa keskelle, korjasin pysäytyksen kautta. Otettiin alusta uudestaan, jolloin teki ok.

Christakin onneksi sanoi, että onhan Luu mennyt eteenpäin. Haasteita on edelleen, mutta ollaan oikealla tiellä :) Saatiin uusia vinkkejä alkuihin, lisää keinoja vaatia keskittymistä. Sitten vaan pitää jaksaa vääntää ja olla ehdoton!

Tokalla kierroksella ehdittiin jopa treenata pariakin liikettä ;) Ensin zetaa, jossa vähän kuuntelua ja ylläreitä. Seuruun kanssa pitäisi olla tosi tarkkana, heti kun siinä ote lipsahti, niin teki väärän asennon. Ei saa päästää yhtään lipsumaan, koska sitten kyllä levähtää koko pakka.

Ja tunnaria haasteilla. Christa heitteli Luun etsiessä sekaan uusia kapuloita ja lisäksi houkutteli sitä nostamaan väärää. Näitä ei olla aiemmin kokeiltu ja Luu meni kyllä helppoihin! Pari kapulaa kimposi lattiasta ja osui sitä päähän (hupsista... :D ) ja kaikesta tästä hämmentyneenä se tuli jopa pois kapuloilta! Se oli siltä aika yllättävä veto. Mietin kyllä jälkikäteen, että kynnys jättää kapulat on varmasti madaltunut, kun se on on käsketty sieltä pois sen sata kertaa mokailuista. Mitenkään ahdistuneeksi Luu ei mennyt, mutta keskittyminen katkesi kyllä totaalisesti. Tää jäi siis vielä kotiläksyksikin.