Tänään jatkettiin Maria Brandelin opissa, nyt tutumman lajin parissa. Vuorossa siis tokoa. Aamulla oli lyhyt luento ja päivän seurasin muiden treenejä. Jotain ajatuksia tarttui taas matkaan, antoisaa oli. Tämä oli kolmas kerta (puolen vuoden sisään) Marian koulutuksessa, ja vaikka toistoa luonnollisesti tulee, toisaalta jutuista saa enemmän irti. Marian filosofia on tullut tutummaksi ja ideat on helpompi sisäistää ja ymmärtää ajatukset niiden takana. Ymmärrettävästi Maria on aina ajatuksensa selittänyt, mutta kuitenkin.

Ruokatauolla ja päivän päätteeksi ehdittiin treenatakin. Pääsi kerrankin kaahottamaan koko halliin ilman väliaitaa :)

Tehtiin ilman suunnitelmaa, joten en ihan muista järkkää... Mutta noutoja hinkutettiin totta kai. Lisäksi seuraamista, ruutua ja merkkiä. Alkujumpaksi kaukojakin.

Hyppynoutoa tein putken kautta vauhtia ottaen. Tai siis Luu otti vauhtia putkesta. Yksi kisamainenkin taidettiin ottaa, lisäksi pari vauhtipalkkaa. Yhden nosti huonosti, muut ihan ok. Ai niin, paitsi kerran meni jo vähän yli ja sähläsi noston kanssa.

Ohjattua heitellen. Teki kai jotain suoriakin, mutta todella usein ihan vähän vino. Ja kun yrittää korjata, pahenee. Otan tätä ehkä huomenna...?

Tunnari liikkuroituna. Kapulat oli ihan putken vieressä rivissä. Etsintä todella hyvä, varsinkin riviksi! Aloitti vasemmalta ja nosti oman (kolmas) heti. Palautus eteentulon kautta... Korjasi kyllä itse, mutta ehti pysähtyä.

Ruutuakin uskalsin ottaa. Olin itse ruudun lähellä. Ensin tein yhden kutsun, sitten lähetyksellä merkiltä. Ekan meni yli, mutta sitten taisi pysyä sisällä. Aika takana oli ja ehti steppailla, mutta ei peruuttanut nauhalle asti.

Lopuksi tehtiin merkki-putki-erottelua ;) Laitoin merkin u-putken sisämutkaan ja lähetin ensin putkeen, sitten merkille. Kerran meni putkeen, kun lähetin "agimaisesti" hetsaten merkille, muuten oli kyllä aika pätevä. Sivulta lähetettäessä meni varmasti merkille, vaikka hetsasin ennen lähetystä "Mennäänkö putkeen?" -jutuilla.

Toisella kierroksella päivän lopuksi Luu sai juosta ihan kunnolla... Ensin luoksetulojuttuja kierrolla. Stopit ihan kivoja. Maahanmenoissa jäi kaksi tai kolme kertaa seisomaan... Maahanmenoista tuli välillä aika hitaasti luokse. Mulla on vaan ihan liian hitaat refleksit reagoida näihin, joten sitten tulee joko vauhtipalkattua huonosta tai otettua sivulle asti ja mietittyä jälkikäteen, että se oli kyllä aika huono :D

Ruutua aikaisemmasta rohkaistuneena uudestaan. Noh... Ensinnäkin ruutu oli siirretty edellisestä paikasta muutama metri oikealle ja Luu lähti juoksemaan vanhaan paikkaan. Meni ruudun sivusta sisään. Sen jälkeen pysäytin sen, kun lähti väärään suuntaan. Lähti aika monta kertaa. Lopulta kävin näyttämässä paikan ja jäin ruudun viereen. Sitten löysi ruudun, mutta meni aina takanauhalle tai yli. Sitten yritin pysäyttää ennen ruutua, mutta ei totellut... Joten se siitä aikaisemmasta paremmasta treenistä... Kunhan sain sen tottelemaan pysäytyskäskyä, tehtiin enää pari ruutuunmenoa läheltä, kun en raaskinut enää juoksuttaa merkille ja takaisin. Pysyi se sitten lopulta jotenkin ruudussa. Oon vahvistanut nyt sitä pysymistä ja pysyy kyllä sen jälkeen, kun pysähtyy. Niistä heti kääntymisen jälkeisistä steppausaskelista en vaan ole päässyt eroon.

Tehtiin vielä muistutukseksi pari tunnarin palautusta pelkällä omalla. Nää ihan ok.