Enpä kyllä tiedä, kuinka hyödyllistä on treenata, jos treenaa ihan väsyneenä ja puolikuntoisena. Mutta treenattava vappupäivänäkin oli, kun edellisyön juhlatunnelmissa satuttiin Lean kanssa niin sopimaan ;) Katikin tuli poikien kanssa. Ei ehkä yhtä väsyneenä, mutta yskäisenä.

Hain Nipsunkin ja tehtiin sen kanssa ratapätkää. Vähän tökki, kun omasta menosta puuttui se viimeinen skarppaus. Nipsu kun ei anna yhtään anteeksi, vaan vetelee sitten ohi esteistä ja sitä rataa. Pussia voisi kyllä muistaa treenata vähän useammin, sinne se ei meinannut jyrkästä kulmasta mennä.

Sitten Luu pääsi touhuilemaan. Halusin tehdä sen kanssa takaakiertoja ja järkkäilin sitä varten kuvion u-putkesta ja kahdesta hypystä. Ei hyvä... Luu tuli putkesta hirveällä raivolla, ja kun en osannut ajoittaa omaa liikettäni, eikä Luu osannut tulkita ohjaustani, se lähinnä puri. Kerran maassa olevaa rimaa, mutta muuten minua. Muutama kierto saatiin onnistumaankin, mutta ei tämä nyt mikään kovin hyvä treeni ollut :D Mutta Luu osasi istua lähdössä! Vähän jouduin sanomaan ja sekoittamaan tukkaakin, että sain sen tulemaan sivulle koomailultaan, mutta sitten se pysyi ihan hyvin. Kävin palkkailemassa istumisesta aina 1-3 kertaa. Katinkin kanssa puhuttiin, että kannattanee kyllä tehdä semmoistakin, että pelkän namin sijasta käy välillä vapauttamassa, eikä lähdekään radalle. Menee niin helposti tuonne maanisuuden puolelle se odottaminen.

Nostin sen vielä muutaman kerran puomin kontaktillekin ja tehtiin puomi jopa kaksi kertaa kokonaisena. Vähän epäilytti ja jouduin ihan reilusti taluttamaan valjaista. Mutta onpahan tullut nyt sekin kokeiltua.

Sitten Tuittu tokoili. Ruutuun taas palkka odottamaan ja palkatta seuraamista, istuminen, luoksetulo, hyppynouto ja metalli. Seuraamisen hitaassa käynnissä jouduin kerran ärähtämään, muuten ok. Istuminen hyvä, edelleen. Luoksetulo ensin huonosti, valui seisomisessa ja jäi nuuskimaan lattiaa. Taisi huomata itsekin, että nyt meni huonosti...? Otin alusta uudestaan, jolloin paremmin. Hyppynouto oikein hyvin, metalli ok. Pyöräytti kapulaa pari kertaa ja toi aika löysällä otteella. Kelpuutin kuitenkin ja lähetin ruutuun :) Tuittu sai tehdä myös muutaman puomin kontaktin.

Loppuun äkkiä vielä muutamat kepit ja puomia Nipsun kanssa. Palkka valmiina, joten näissä ei mitään ongelmaa.