Tokoiltiin itsenäisyyspäivän aamupäivällä Maijun kanssa Maijun huudeilla, Metson parkkipaikalla.

Ekan setin alkuun jääviä kierrolla. Istuminen on edelleen vaikea, onnistuu vain, kun päästän lähes sivulle asti. Maahanmenossakin jäi ekan kerran seisomaan.

Luoksetuloa. Stoppi takapalkalla. Kääntyi vinoon. Sitten läpi, mutta teki napakan stopin :D Seuraavalla tuli ennakoimatta.

Ohjatusta merkkiä ja nostoja vauhtipalkalla. Merkit löysiä, en hyväksynyt huonoimpia. Oikean noston mokasi kerran ja sähläsi kapulan kanssa. Maiju kyllä puolusteli Luuta, että se oli ihan vahinko. No, toisille niitä vahinkoja sattuu vähän helpommin kuin toisille ;) Uusinnalla oli tosi huolellinen!

Muutamat kaukot liikkuroinnilla. Ihan ok. Oli aika jähmeä, mutta teki. Ja teki M-I ihan oikein jähmeydestä huolimatta!

Tokan kierroksen alkuun idarin seuraamista. Ihan pientä rytminmuutosta käskyistä. Nuoli kovasti kuulemma myös huulia. Kerran tein istumisen ekalle suoralle. Siitä mukaanotto huono, otti sivuetäisyyttä.

Tunnari, joka hajosi taas vaihteeksi. Kapulat oli ympyrällä. Meni turhan levottomasti ja aukoi suuta ekojen kohdalla. Nosti väärän kovin varman oloisena. Laitettiin nostettu takaisin. Tokalla näytti paremmalta, mutta nosti saman uudestaan. Otettiin se kokonaan pois. Nyt merkkasi oman, mutta ei nostanut heti. Tätä pari kertaa... Lopulta uudella omalla kerrasta hyvä suoritus. Huoh.

Ruutua. Meillä oli kaksi ruutua, samalta merkiltä eri suuntiin. Lähetin aina vastakkaiseen, mihin oli menossa. Kolmella ekalla sain pysäytettyä ruutuun, näistä vikalla reagoi jopa tosi hyvin. Sitten sillä "vielä yhdellä" meni yli. En jaksanut alkaa, joten stoppasin sen jälkeen vaan kerran ennen ruutua. Ja taas meni banaanilla, jos ruutu oli oikealla.