Luulla on viikonloppuna kahdet kisat, joten se olisi pitänyt varmaan pitää tänään levossa, että se jaksaisi ja että sillä riittäisi virtaa. Eli treenattiin ;) Koululla tokoiltiin.

Laitoin merkit nelisivuiseen idariin ja käveltiin kaaviota eri tavoin. Välillä pelkkää seuruuta, välillä hämykäskyjä & mitä sattuu -sanoja ja välillä oikeita käskyjä. Yhdellä "käskyllä" jäi seisomaan ja ekan seisomisen istui, taas. Seuraaminen ei ole niin hyvää kuin ihan seuraamisena tehtynä, mutta ihan ok. Pientä vilkuilua tai pään tippumista kulmissa, yhdestä selkeästä huomautin.

Ohjatun nostoja ja koska Luu niin päätti, merkkiäkin. Meni siis merkille huonosti, oli pitkästä aikaa vähän kiinni kapuloissa. Meni liian kauas merkin taakse. Korjasin pari kertaa, sitten alkoi tehdä paremmin. Ekan hyvän palkkasin namilla, tokan lelullakin ja kolmannella sai mennä noutamaan. Ensin oikea, sitten vasen. Molemmilla TODELLA nätit nostot, vau! Oikealle lähti ensin keskikapulaa kohti, mutta korjasi. Täytyisikin jossain vaiheessa vahvistaa noita suuntia ja kaaria, kun nyt on keskitytty eri asioihin.

Noutojen jälkeen vielä muutama vauhdikas merkki hetsauksilla, vikalla narupallo merkin takana.

Tässä välissä kokeiltiin taas sitä kaukojen tekniikkaa, mutta ei siitä tule nyt mitään. Luulla on ihan liian kivaa ja yrittää ihan liikaa. Tein muutaman treenien jälkeen sisällä, siellä pystyi tekemään vähän paremmin.

Kiertoja ja toppeja, topeista taas kiertämään toiseen suuntaan. Topit tein pääosin vartaloavuilla. Yhden kun kokeilin ilman, niin oli heti huonompi :( Kerran jätin Luun hetsauksella makaamaan, tein topin karkuunjuoksusta ja lähetin siitä kiertämään. Vaikuttaa ihan kehityskelpoiselta kisamaiseen. Muuten tässä tuli vähän väännöntynkää, kun Luu kiersi mitä sattuu ja mihin suuntaan sattuu ja mä tietenkin halusin saada sen kuuntelemaan. Tulikin mieleen, että voisi ottaa erilaiset kuuntelutreenit ja "sirkusradat" ohjelmistoon. Ollaan tehty niitä ihan tosi vähän ja Luun osuudessa on kyllä kehittämisen varaa. Se kun yllättäen vaan menisi ;) Sitten palaa hermot, kun ei saisikaan mennä ihan mihin sattuu.

Loppuun tunnari. Laitoin kymmenen vierasta ja oman riviin n. viiden sentin väleillä. Ei olla tehty tiheillä väleillä juuri ollenkaan aikaisemmin. Menin viereen vahtimaan. Luu pamautti kapuloille aika takki auki, mutta teki ihan järjettömän hyvin. Nätisti ja nopeasti nousi oma sieltä kapeasta välistä. Luun menoa katsoessa on välillä vaikea uskoa, että se pystyy tämmöiseen :)