Luulle tuli tänäänkin treenivapaa. Sisällä ollaan tehty nyt metallinoutoa... Metalli sisätreeninä ahistaa meitä molempia, mutta otettiin härkää sarvista ja katsotaan mihin se johtaa.

Nipsu pääsi parin viikon tauon jälkeen agitreeneihin. Oli kuulemma aikakin, se on ilmeisesti ollut raivostuttavan villinä. Aika hiilillä se oli taas treeneissäkin, nousi ihan lähdössä seisomaan ja semmoista. Ekalla kierroksella lensi rimojakin.

Reetta oli koulutusvuorossa ja tehtiin jotain Anders Virtasen hyppäriä demarin kentälle ahdettuna. Tehtiin nollaa, tehtiin virheitä ja keksittiin muutama variaatio. Nipsun kanssa vaikein kohta oli ihan pussi-putki-yhdistelmä. Lopulta se taisi oppia jo radan ulkoa, mutta nihkeessä oli irtoaminen pussista.

Yhdessä vekissä sain sen kaksi kertaa takaakiertoon. Näissä pitää olla kyllä tarkkana, ei yhtään jalkaa tämmöisessä kohdassa. Alkuun kokeiltiin paria vaihtoehtoa. Ensin tein ihan vapaaehtoisesti poispäinkäännöksen, mutta levisi sillä vähän turhaa. Onnistui kuitenkin jotenkin. Keppien avokulmassa ei tällä kertaa yhtään virhettä, vaikka leikkasin reilusti ennen kuin Nipsu oli kepeillä.