Luun loma jatkui, Syyn kanssa koklailtiin tiistaina sunnuntain oppeja aika kehnolla menestyksellä.

Perjantaina päästiin tokoilemaan Christan silmien alle ja saatiin kullanarvoisia näkemyksiä ja vinkkejä jatkoon <3 Se on jännä, miten suuri merkitys voi olla sanoilla, jotka sanoo ihminen, jonka näkemykseen oikeasti luottaa. Ajatusten tasolla joku palanen tuntui loksahtavan paikalleen ja tuntui, että ehkä tuon koiran pään sisälle vielä jotenkin päästään. Itselleni oli todella helpottavaa kuulla, että mun koira ON aika erikoinen ja haastava. Ja että se ei nyt vaan toimi "normaalin" koiran tavoin. Olenhan mä nyt sen itsekin huomannut, että ei se ihan normaali ole, ja niin on aika moni muukin :D Mutta jotenkin sitä vaan itsepintaisesti yrittää työstää juttuja niinkuin nyt yleensä koirien kanssa työstetään.

Jos Syytä on nähnyt vain vähän, siitä voi kyllä helposti saada kuvan ihan vaan kurittomana ja huonosti koulutettuna nuorena koirana, joka pitäisi vaan pistää ruotuun, ja jolta pitäisi vaan alkaa vaatia asioita. Monelta taholta olen myös saanut tämmöisiä neuvoja, enemmän ja vähemmän suoraan. Niin varmaan olisin neuvonut itse itseänikin - ellei joku vahva ääni sisimmässä niin kovasti vastustaisi ja joku ihme tunne vaan sanoisi, että se ei ole oikea tie. Montaa asiaa en varmaan ole osannut tehdä oikein, mutta nyt kun ymmärrän koiraani taas vähän enemmän, olen tyytyväinen, että olen uskaltanut luottaa intuitiooni.

Ja tämä mikäänhän ei tarkoita, että nyt voisi hyvällä syyllä luovuttaa! Päinvastoin, nyt sain pitkästä aikaa kunnon treeni-intoa ja uskoa tulevaisuuteen! :) Nyt on työkalupakissa taas keinoja, joiden aidosti USKON vievän meitä eteenpäin.

Lauantaina oltiin sitten heti hallilla :D

Luukin sai vähän purkaa patoutunutta energiaansa tokoiluilla. Tehtiin vaan muutamaa pikkujuttua. Kaukojumppaa, ohjatun pitoa ja eteenmenoja.

Syy teki tuttuja alokkaan juttuja, joissa palkkasin nyt vain odotuksia lelulla. Niihin on siis tavoitteena saada paaaljon lisää odotusarvoa. Tehtiin kehäänmenoa ja perusasentoa, luoksetulon jättöä, pysymistä jäävissä, kaukojen asentoja ja seuraamista, jossa palkkasin stopeista.

Lisäksi Syy teki puomitreeniä.