Tänään tokoiltiin Katin ja Annen kanssa Tullilla. Kamala sää!

Luu aloitti kontaktihäiriöillä. Aluksi se oli ihan viipperänä, mutta sitten alkoi keskittyä ja oli ihan pätevä. Seuraamista tehtiin muutama pätkä namien kanssa. Oli heti vähän parempaa, mutta kyllä se pää vaan heiluu ja painaa.

Noutoa yritin ensin yhdellä kapulalla (koska toinen on suurelta osin silppuna mun ryijymaton seassa...), mutta se meni vähän rallatteluksi. Heti kun otin toisen kapulan (tai sen mitä siitä on jäljellä...) houkuttimeksi, Luu alkoi tuoda kapulaa nätisti käteen. Jonkun verran silti houkututtaa ottaa pitäminen ja tuominen taas erikseen treeniohjelmistoon, on tuo vauhtimeininki sen verran holtittoman näköistä touhua.

Ruutua pari kertaa näyttämällä. Ensin olin taputtanut maata, ja Luu yritti etsiä ruudusta jotain. Parin rundin jälkeen se päätyi kyllä ihan hyvään paikkaan ja pysähtyikin hetkeksi. Toisella se meni sitten jo oikein näppärästi takareunaan ja jäi odottamaan.

Eteentuloja kiertämällä. Luu tulee aina vaan sen aavistuksen vinoon. Kati ja Anne kysyivät mun palkkauskädestä, ja voi että mä voinkin olla lahopää. Oli nimittäin jo joskus aikaisemmin mielessä, että pitäisi vaihtaa palkka vasempaan käteen, kun se on aina oikeassa. Taisin kirjottaa siitä blogiinkin. Mutta mihinkäs se pallo sitten kuitenkin aina päätyy...? NYT vaihdan sen vasempaan käteen ja katsotaan, onko sillä vaikutusta.

Lopuksi Luu sai treenata paikallamakuuta veljesten Inton ja Viljon välissä. Alku ja loppu vaativat vielä paaaaljon treeniä ryhmässä, nyt viereisissä koirissa ja käskytyksissä on Luulle ihan liikaa häiriötä. Paikallaan se pysyi kyllä ihan hievahtamatta. Nosti päänsä siinä vaiheessa, kun Kati ja Anne palasivat vierustoverien luo.

Ennen treenejä käytiin eläinlääkärissä. Luun silmä alkoi keskiviikkona rähmiä ja eilen illalla ajattelin, että pakko se on viedä näytettäväksi ennen viikonloppua. Onneksi saatiin sitten illaksi aika. Mitään naarmuja tai roskia ei löytynyt, joten ihan vaan tulehdus lienee kyseessä. Nyt pitää huuhdella silmää ja laittaa tippoja kolme kertaa päivässä. Se ei ole Luusta yhtään kivaa. Samalla reissulla käytiin tietty vaa'allakin. Luu painoi kokonaiset 14 kg. Iso tyttö! :)