Mikä väsymys. Päivä on mennyt ihan koomassa, epätoivoisesti yrittäen saada vähän töitä tehtyä. Illan tokoihin lähtiessäkin oli vielä ihan vajaa olo, mutta kummasti siellä taas piristyi :) Luuta ei väsyttänyt missään vaiheessa...

Aloitettiin kevyesti paikallaoloilla. Istuminen varmaan kolmisen minsaa. Heitin jossain vaiheessa Cuzin kesken kaiken Luun eteen, jos se vähän skarppaisi, mutta sitten se vaan katseli entistä enemmän toiseen suuntaan. Ehkä tähän pitäisi kokeilla sitä namihommaa tai jotain. Makuu oli hyvä, meni suoraan maahan ja palkkasin. Vikana ylös, annoin viiveellä pienen jalka-avun, mutta olisi tainnut nousta muutenkin.

Omalla vuorolla ensin ohjattua. Kapulat upposi aika hyvin nurtsiin ja häiriönä oli oikealla ruutu ja vasemmalla parit merkit. Ensin oikea, siinä ei mitään ongelmia, paitsi ruma nosto, vauhtipalkka. Seuraavaksi vasen, jolla kaarsi merkeille, mutta korjasi samoilla vauhdeilla ja ajautui nostamaan kapulankin ihan oikein. Tästäkin vauhtipalkka. Merkille menot ok, ihan hyvä vauhti, mutta vähän banaania.

Tunnari, normi kisamainen rivi. Piti palkata vauhdista. Toi kaksi kertaa väärän! Kolmannella menin viereen vahtimaan ja nosti taas viereistä. Meni kapuloille jo tosi varovasti, mutta silti oli pokkaa ottaa väärä. Seuraavalla onnistui, tästä heti kehuja, mutta ei palkkaa. Kokonaan vielä uudestaan, menin taas viereen. Kaarteli ja oli varovainen, mutta nyt nosti kerrasta oman. Heti kehut ja vauhtipalkka. Tää kyllä hajoilee nyt ihan urakalla, mutta onneksi on aikaa korjailla.

Sitten vielä vähän kaukoja läheltä häiriköitynä. Vaikeeta. Kauheeta vilkuilua. Ei juurikaan jättänyt käskyjä kuuntelematta, mutta tekniikka kyllä hajoili. Lisäksi ennakoi aika urakalla.

Lopuksi tehtiin yhtäaikaisesti muiden kanssa. Seuruuta ihan pikkupätkiä, askelsiirtymiä, pikkukäännöksiä ja liikkeestä käännös oikealle seis ja täyskäännös seis. Ihan kivasti.

Kaukojen tekniikkaa läheltä. Seiso-istu oli taas huono, onnistui lopulta jotenkin. Ja maasta istumistakin piti tehdä muutama kerta.

Lopuksi vielä merkkiä ja ruutua. Merkit kahdella ekalla ok, lähetin suoraan ruutuun. Ruudussa molemmilla kerroilla tosi hyvä paikka ihan takarajalla. Kun oli päässyt kahdesti ruutuun, saatiin aikaiseksi vajaa merkki...! Sen kanssa vähän hinkkausta, paikan korjausta lähempää ja keskustelua siitä, kelpaako korjaukseksi parin askeleen peruutus. Sitten teki taas tosi hyvin. Pari kertaa palkkaa pelkästä merkistä.

Tuittukin höntsäili lopuksi seuraamista, kiertoa, luoksetuloa ja noutoa isolla ohjatulla. Luoksetulossa ei meinannut ensin pysähtyä ja sitten meni seisomisesta istumaan. Kaikkea sitä aina.