Eilen käytiin viime hetken treeneissä Nipsun kanssa. Halusin tehdä jonkun helpohkon radan, jossa on kaikki kontaktit. Ensimmäiset yritykset olivat ihan kamalaa... Ohitus hypystä, läpi pöydästä, keppien sijasta putkeen, keppien kesken jättäminen, huono keinun kontakti ja jotain muutakin pientä. Oli pakko ottaa koko rata alusta asti paremmalla tsempillä, ja menihän se. Tuli siinäkin yksi kielto, kun yritin heittää hypylle liian kaukaa, ja yksi rimanpudotus, mutta muuten tuntui ihan hyvältä :) Puomi saisi olla nopeampi, mutta aa toimii aika näppärästi. Alussa Nipsu ei jostain syystä meinannut lähteä kutsusta. Ihan ihme homma! :D

Näin me mentiin Nipsun kanssa.

Lopuksi Nipsu teki vielä yksittäisinä keppejä, puomia ja keinua. Keppien avokulma ei oikein ottanut sujuakseen, mutta pujotteli nyt hyvin loppuun asti joka kerta. Vedätin, otin etäisyyttä ja valssasinkin. Puomillakaan mun toiminta ei juuri vaikuta, kun palkka on valmiina. Keinu on ihan ok, ei kovin nopea, mutta korrekti.

Luu touhuili vähän kaikkea pientä ja Lea kiltti kuvailikin.

Seuraaminen on ihan mitä sattuu, enkä tiedä yhtään mistä palkata. Luun piti myös kuunnella Maijun ja Ellin touhuja sekä ohimenevää junaa ja käydä pari kertaa pussaamassa kuvaajaa...

Sitten tehtiin pari istumista ja maahanmenoa. Videolta huomasin, että pompsahtaa aika paljon eteenpäin toisessa maahanmenossa, mutta eipä tullut tästä palkattuakaan. (Tarkoitus oli vain ottaa istuminen uudestaan.) Luu tarjoaa sitkeästi päätä maassa maahanmenoissakin, vaikka en ole sitä vaatinut. Treenattiin sitä joskus muutamia kertoja erikseen ja siitä tuli heti Luun lemppari.

Noudoissa vaihtoi ekalla kertaa heti leluun, sen jälkeen huonommin.

Luoksetuloa tehtiin vain kerta.

Merkkiä lelulla. Ensimmäisen vein yhdessä Luun kanssa, toisen vähän huomaamattomammin ja kolmannen niin, että Luu roikkui kiinni toisessa lelussa. Muisti kaikilla kerroilla silti tosi hyvin :)

Ja loppukevennyksenä: näin niitä agilitykoiria koulutetaan...