Käytiin aamupäivällä Tallilla treenailemassa pääasiassa hyppytekniikkaa Luun kanssa. Luu teki myös putken pimeää kulmaa ja Tuittu tokoili.

Aloitettiin etäisyyden arvioinnilla. Perussarjan (neljä hyppyä) välit tutut 6,5 jalkaa, viimeisen hypyn korkeus 30 cm ja etäisyys vaihdellen 14-16-18-16-14 jalkaa. Nyt oli selvästi ajatusta ja malttia mukana. Teki 14 jalkaankin välilaukan, vaikka Luu on roiskinut pidempiäkin välejä yhdellä loikalla. Vähän se väliaskel näytti lyhyeltä sekä alussa että lopussa, mutta ihan siisti, eikä kuitenkaan mitään arpomista. 16 ja 18 jalkaan osasi pidentää ihan hyvin. Ne luonnollisesti myös yhdellä välilaukalla.

Sitten tehtiin perussarjaa kuudella hypyllä. Halusin nähdä, miten se toimii noiden pidennyksien jälkeen. Tosi siististi teki! Nyt otin nämäkin videolle, josta näki, että askeleet osuivat tasaisesti joka väliin. Tehtiin kaksi kertaa. Ekalla lähetin takaa ja tokalla menin lelun luokse kutsumaan.

Hyppelyjen jälkeen Luu meni huilimaan ja Tuittu teki tokojuttuja. Ensin seuraamista, jossa kontakti ei kyllä herpaannu näin treenatessa sitten mitenkään. Kävelin ihan hyppysiivekkeisiin kiinni, mikä oli tosi vaikeaa. Tehtiin myös hidasta ja askelsiirtymiä.

Jääviä muisteltiin taas. Nyt alkoi seisominenkin sujua, vaikka kerran meni istumaan. Maahanmeno ja istuminen hyvin. Treenattiin myös asennoissa pysymistä.

Hyppynoutoa tunnarikapulalla. Tää on aika hieno. Hyppynouto on ehkä Tuitun lemppari. Tehtiin erikseen tosi vinoja, joissa joudun auttamaan aika reilusti.

Ja vielä luoksetulo kokonaisena. Ekalla lähti jostain syystä hipsimään stopin jälkeen. Toinenkaan ei ollut kamalan hyvä, mutta ok. Maahanmeno ihan hyvä. Ja vauhtikin vaan pysyy hyvänä joka pätkällä. Sivulletulot on näissä aina huonoja. Korjaa kyllä, kun odotan, mutta se on semmoista säätöä.

Lopuksi Luu harjoitteli u-putkesta kääntymistä. Lähetin siis pimeään kulmaan ja yritin saada Luun kääntymään putkesta ulospäin. Se kääntyy näissä melkein aina sinne sisäpuolelle. Nyt vaikeutena oli myös sinne oikeaan päähän meno, piti käskyttää tiukasti ja kääntyä tosi voimakkaasti vasten, ettei Luu ryysinyt kauempaan päähän. Ja muutaman kerran ryysi silti. Kääntymisiä tein ensin namikipolla, jolla saatiinkin onnistumisia. Sitten vähän lisää vauhtia ja palkkaus multa lelulla. Vasemmalle kääntymiset sujuivat, mutta oikealle ei. Pikkuisen toispuoleista siis. Oikealle kääntymisiä tehtiin sitten uudestaan vielä namikipolla.

Treenien jälkeen käytiin taas Sääksjärvellä lenkillä. Olisi ollut hieno ilma tehdä pidempikin lenkki, mutta nälkä ajoi vajaan tunnin päästä kotiin.