Eilen oli pakko lenkin jälkeen poiketa luistelukentän viereen. Tehtiin vaan sivulletuloja leluhäiriöllä, pientä seuruupätkää ja suoria luoksetuloja takapalkalla. Ei ollut enää yhtään niin jähmeä :) Ei nyt räjähtävän raivokaskaan, mutta sellainen suht normi.

Ja illalla sitten aksaan, jossa luonnollisesti ollut tahmaisuudesta tietoakaan ;) Ilona oli tehnyt kivan radan, jossa pääsi treenaamaan oksereita. Radalla tehtiin siis monta okseria, ja aika moni takaakiertoina. En muista, tippuiko oksereilla rima kertaakaan, mutta normihypyillä useampikin. Luulle on edelleen ihan sikavaikeita kohti nurkkaa olevat hypyt, joilla lähden itse vastakkaiseen suuntaan. Riman päällä se ei kestä liikkumista yhtään, mutta ei oikein sujunut, vaikka yritin ajoittaa käännöksen eri tavoilla. Lähes joka kerta vähintään rapsahti. Ja halusin tehdä nyt nimenomaan lähettämällä. Vastakäännöksellä olisi luultavasti pysynyt paremmin.

Muutenkaan ei ollut jotenkin ihan yhtä sulavaa kuin viime viikolla. Heti alkuun tuli töksähdyksiä ja päästiin vain muutaman esteen pätkiä. Se tietenkin turhautti Luuta entisestään ja se kävi vaan kuumempana. Mutta saatiin jotain parempiakin pätkiä tehtyä. Useimmiten homma tyssäsi rimaan. Yhteen kohtaan tehtiin löysä sylkkäri, joka toimikin ekalla kertaa hyvin. Toistoilla Luu alkoi nihkeillä ohjaukseen tulon kanssa. Näitä pitäisi vaan palkkailla paljon ja olla tiukkana. Nyt en jaksanut hinkuttaa, joten palkkasin kerran käteen tuloon ja sitten tein kohdan vastakäännöksellä + leikkauksella ;)

Puomin jälkeiseen tein ensin persjätön ja niiston, mutta kokeilin sitten myös vippauksella. Ja se tuntui jopa paremmalta, Luu kääntyi tosi hyvin, hyppäsi nätisti ja pääsin paremmin liikkeelle. Eikä tarvinnut suotta seisotella kontaktilla ;) Jotenkin sitä päätyy valitsemaan edelleen helpommin tuommoisen muka yksinkertaisemman ohjauksen, vaikka monesti Luullekin sopii paremmin joku muu. Juuri poispäinkäännöstyyppiset ohjaukset on sen kanssa tosi hyviä, kun sille jää tilaa suorittaa ihan itse :)

Meillä oli lopulta niin paljon treeniaikaa, ettei edes käytetty kaikkea. Ehti tehdä paljon toistoja ja okserit on vielä vähän raskaampia koirille. Vikalla pätkällä tuntui hetkellisesti, että Luulla jopa hyytyi vauhti ihan vähän (!), joten pistin pelin seis siihen paikkaan. Yleensä sillä näkyy väsyminen vain lisääntyneenä aivottomuutena. Poikki se nyt olikin treenin jälkeen, mutta yllättävän nopeasti palautui. Kävelytin sitä sisällä hallissa heti muutaman minuutin ja aika pian se lakkasi läähättämästä ja oli ihan cool. Ei kuitenkaan tehty enää kolmatta kierrosta, vaan lähdettiin muutama minuutti etuajassa jäähkälenkille :)