Tänään oli oikein luksustreenit. Samu oli treenaamassa jo edellisellä tunnilla ja me päästiin valmiille radalle. Ja ratakin oltiin saatu jo etukäteen nähtäväksi. Oli hurjan vauhdikkaan näköinen, hauska, mutta ehkä vähän pelottava :D

Alussa pakkovalssi kakkoselle, josta vielä pieni kiirus jatkoon (suora putki ja keppien umpikulma). Nää ei vaan toimi! Nyt ehkä hokasin, missä se ongelma ainakin osittain on. Luu ei tule rehellisesti pakkovalssimerkkaukseen, vaan lähtee lukemaan siivekettä -> kääntyy niin tiukassa kulmassa siivekkeen ympäri, ettei lue hyppyä, vaan tulee mun liikkeen mukana ohi. Kun vaatimalla vaadin sen ohjaukseen, en ehdi kääntää ajoissa hypylle. Ja Luun alkuraivossa kaiken pitäisi olla just eikä melkein, joten... ei onnistu. Mutta kokeiltiin tätä semmoisella liikkuvalla pakkovalssilla - ja se toimi PALJON paremmin! Liikkeeseen Luu lähtee hyvin ja munkin oli helpompi rytmittää käännös. Jos olen paikallani, se vain tykittää kohti.

Muuten rata oli pitkälti vauhdikkaita hyppyepäsuoria, just meille vaikeita! Mutta kivasti saatiin kuviot lopulta onnistumaan. Hyvin huomasi heti, kun itselle tuli pieni paniikinpoikanen ja jäädyin vaan Luun taakse vikisemään, niin sinne meni ja levis. Ne linjaukset ja vekit oli vaan pakko mennä tekemään. Ja ne persjätöt :) Loppusuoralle piti ensin vähän vekata ja sitten leikata takana. Tää meni aluksi ihan siksakkaukseksi, mutta parani toisto toistolta ja oli lopulta jo hyvä :) Rimatkin pysyi! Muutama tippui muissa kohdissa.

Olipa hyvä treeni!