Maanantai ja tiistai vaan lenkkeiltiin ja jumppailtiin kotona.

Keskiviikkona aksattiin ulkokentällä Hannan rataa.

Hanna%20090920.jpg

1-8 sujui ihan kivasti, Syy piti rimat ja osasi tänään irrota putkiinkin. Keinunkin malttoi etupalkan kanssa. Erikseen tehtiin vielä keinua pelkän putken kautta niin, että vedätin rohkeammin. Näissä varasti kerran, kun ei kestänyt enää odottaa, mutta pysähtyi kyllä tosi varmasti joka kerta. Ehkä tämä jonain vuonna siirtyy vielä kisaradallekin...

10-11 oli vaikea, mutta ei luovutettu ja saatiin se lopulta onnistumaan keinulta asti. Erottelua putkeenmenon kanssa ei kyllä alettu treenata, eli lähinnä saatiin Syy ehkä oppimaan kuvio ulkoa :D Vaati oikeanlaisen rytmityksen, että sen sai sopivasti kuulolle. 12-17 -välissä oli ensin haasteita hypyn 16 lukemisen ja sitten sen riman kanssa. Mutta tänkään kanssa ei tarvinnut luovuttaa. Vielä ois tehnyt mieli treenata kepeillemenoa puomilta, mutta Syy alkoi olla sen verran väsynyt, että se piti unohtaa.

Torstaina tehtiin pihatreeniä kotona. Luu sai jumpata rallyn eteentulojuttuja ja pyörähdystä kukkaruukun kanssa. Syyn kanssa tehtiin back to basics -mattotreeniä, tavoitteena käännökset.

Perjantai-iltana treenailtiin hallilla. Syy tokoili pitojuttuja, liikkeestä maahanmenoa, hypyn odotusta, kaukoja ja seuraamista. Ja odottelua Luun vuorolla. Luun kanssa jatkettiin edellispäivän teemoilla.

Aksassa Syy teki puomin alastulotreeniään. Alkuun tuli pari mokaa, mutta sen jälkeen tosi hyviä eri kohdista lähettäen. Lisäksi in-in-/takaakiertoerottelua putkesta hypylle. Tää meinasi lähteä sujumaan ihan hyvin, mutta ei sitten kuitenkaan, kun alkoi vaan jumittaa in-iniin.

Lauantaista tuli lepopäivä. Ja Syylle sunnuntaistakin. Piti Luun rally-treenireissulla treenata sekin, mutta Syyllä oli lämppälenkillä maha sekaisin. Luu pääsi tekemään pari avoimen ratatreeniä Heidin valvonnassa. Yksi isompi moka tuli, kun Luu ei pysynyt paikallaan käännöstehtävässä :D Vasemmalle kääntyminen oli kauttaaltaan vähän tahmeaa ja spiraalissa vähän törmäiltiinkin sen takia. Pyörähdys sen sijaan sujui ihan kivasti radan osanakin, mitä nyt toisella kierroksella muori vähän kompuroi omiin jalkoihinsa <3 Parilla kyltillä menin kuulemma turhan lähelle, joten edelleen ois itsellä harjoiteltavaa. Huomaan myös itse, että pitäisi malttaa valmistella esim. pysähdykset huolellisemmin.