Keskiviikon agilitytreenit peruttiin osallistujakadon takia. Mun oli tarkoitus treenata Ihmeen kanssa lauantain kisoja varten. Sain sitten meidät tuuraamaan keskiviikon valkkuryhmään, kun siellä oli samanlainen (pitkälti iltakisoista johtuva) kato. Oltiin lopulta Hannan kanssa kaksin treenaamassa ja Minna koulutti...

Tehtiin paria keppirataa.Vaikeita keppikulmia, välistävetoja ja jotain muita ohjauksia. Meillä oli Ihmeen kanssa yhteinen rytmi vähän hakusessa, se liikkuu niin eri tavalla kuin Luu. Ja on niin paljon herkempi, ehkä vielä vähän vieraskoreakin...? Rimoja sain silläkin alas esim. kehumalla riman päällä. Hyvin meni, kun maltoin ohjata rauhassa ja katsoa koiraa. Ihme teki kyllä parhaansa ymmärtääkseen :)

Tänään treffattiin vielä uudestaan Maijun kanssa Tallilla. Haluttiin vähän kokeilla kontaktejakin. Aa ja puomi olivat sopivasti valmiina radalla, joten tehtiin semmoinen lyhyt ja aika simppeli ratapätkä. Palkkasin kontaktit ja mentiin ratanakin. Kontaktit sujuivat ihan hyvin, mutta muuten oli taas ohjauksessa säädettävää. Sain Ihmeen tosi helposti takaakiertoon ja pari kertaa kieltämään hypyn. Tiedän, että se kääntyy paaaljon kevyemmin kuin Luu, mutta on niin selkärangassa tehdä liikaa töitä käännöksiin. Ihmettä ei tarvinnut kuin linjata, rytmittää vähän ja kääntää. Ja KATSE pitää muistaa senkin kanssa... Niin, ja valssissa käsi nyrkissä ;) Mielenkiintoista ja opettavaista kyllä mennä niin erilaisen koiran kanssa!

Nipsu pääsi tekemään samaa pätkää. Ihan hyvin muisti pysähtyä puomilla, kerran vaan vapautti itse itsensä :) Kylläpäs se tuntuikin pieneltä, vikkelältä ja liukkaalta pitkäkoipisen Ihmeen jälkeen!

Luu sai huilia vielä tämän päivän. Pääsi sentään metsälenkille treenien jälkeen. Samoin kuin Tuittu tietty :)