Manantaina 4.2. käväistiin iltapäivällä hallilla. Luu treenaili zetan seuraamista, luoksarin loppuja, tunnarin palautusta, ohjatun nostoja ja ruutua, jossa vahvistettiin stoppaamista.

Syy sai aloittaa puomitreenillä. Namikone edessä ja vähän leluhäiriötä. Treeni eteni ihan kivasti! Tokopuolella kokonaisuusjuttuja hypyllä, noudolla ja seuraamisella.

Tiistaina 5.2. valkkuagit, Tommi koutsina. Oltiin toivottu vauhdikasta rataa, ja sitä saatiin:

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Kepit olivat taas Syyn kompastuskivi. Ohjuritkaan eivät oikein auttaneet, avokulma onnistui vain ilman vauhtia. Oikoi tässä ensin myös loppua, kun leijeröin puomin. Piti ihan palkata kerran ;) Putki 18 oli yllättävän vaikea, piti saada rytmitys ihan kohdilleen, että oma liike saattoi tarpeeksi sen verran kaukaa, että ehti ohjaamaan hypyn 19 takaa. Ja sitten kepit 23... Niitä tehtiin useampikin kerta. Toisella kierroksella alkoi jo onnistua, parhaimmillaan hypyltä 19. Mutta vaikeeta oli, kun ois pitänyt jarruttaa! Puomia tehtiin vähän radan osanakin. Tuli osumia aika ylös, mutta jotain ajatusta kuitenkin. Putki kontaktin vieressä taisi häiritä myös vähän.

Torstaina mun agiryhmä kärsi poissaoloista ja hyödynsin muutaman minuutin ylimääräisestä ajasta Syyn puomitreenille. Toiseen suuntaan saatiin tosi hyviä toistoja takaakiertojatkonkin kanssa, toinen oli taas vaikeampi, mutta onnistui lopulta lelulle vauhdinkin kanssa.

Tokossa oltiin Isan kanssa kaksin. Treenasin Luulla viimeistelyt lauantaiksi. Tehtiin melkein kaikki liikkeet jonkunlaisina. Luulla oli vähän vaikeuksia aidan takana olevasta Papusta (joka sitä ahdistaa, koska Luun mielestä se on ollut lenkeillä ärsyttävä, mutta se tietää, ettei sille saa raivostua...) ja jopa väisti, kun tehtiin jotain juttuja sinne suuntaan. Yllättävän voimakas reaktio, johon en uhrannut sen enempää ajatuksia. Tunnarin palautukset oli aika nihkeitä, vaikka tehtiin uudestaan toiseenkin suuntaan. Ohjattu tehtiin kokonaisena, mutta kapula siivekkeen vieressä. Nosto onnistui, kun pysäytin ennen kapulaa.

Syykin ehti höntsäilemään jotain juttuja, en muista mitä.

Perjantaina 8.2. päästiin kuokkimaan Hannan ja Kuplan siivellä A-pentujen treeneihin, joissa päästiin taas avautumaan kaikista Syyn ongelmista Christalle :D Tuli kyllä kuin tilauksesta, koska viime aikoina on ollut aika hankalaa. Christa oli aika samoilla linjoilla, eli kyllä se vire on nyt noussut vähän liikaa. Syyn asenne ja motivaatio näyttivät kuulemma myös niin hyvältä, että voin alkaa nostaa vaatimustasoa! Tämä täytyy kuitenkin tehdä tosi varovasti, mielentila edellä edelleen. Testailtiin pari kisamaista settiä ensin lelulla ja sitten namien kanssa niin, että lelu jätettiin kassiin. Jälkimmäinen oli huomattavasti parempi. Toki Syy oli siinä vaiheessa jo päässyt purkamaankin. Mutta nyt on taas treenisuunnitelmaa jatkoon! :)

Positiivisena huomiona pakko vielä muistuttaa itseäkin siitä, että vaikka eka setti (maahanmeno, luoksetulo, pito, seuraaminen) oli mielentilaltaan huono ja äänekäs, niin Syy pysyi koko ajan mun kanssa, teki kaiken (paitsi pidon tosi huonosti) ja kuulemma kantoi itsensä koko ajan tosi hyvin ja näytti enemmän vain ylivireiseltä kuin epävarmalta! Halli oli sille aivan vieras paikka, enkä ollut purkanut sitä (tarkoituksella) yhtään ennen tätä. Vaikka ei olla vielä lähelläkään päämäärää, niin tämmöisellä suoriutumisella ollaan tultu jo tosi pitkälle lähtötilanteesta.