Viime viikolla ehdittiin treenaamaan vain yhtenä arkipäivänä, torstaina Syyn vakkarivuorolle. Tehtiin alokkaan liikkeet pl. pito kisamaisesti. Palkkailin hyvistä jutuista, osa liikkeistä tehtiin kokonaan. Alkuun muutama siirtymä/alku. Seuraamista ihan pikkupätkä. Kaukot ja maahanmeno tehtiin palkattomana settinä. Erikseen vielä ruutua, jossa hakeutui nyt tosi oikeaan reunaan ja ensin jäi myös kovin eteen. Ihan kivasti lähti kyllä tarjoamaan uutta paikkaa, eikä heti heittänyt hanskoja tiskiin.

Olin onnistunut nappaamaan perään puolen tunnin aksavuoron. Tehtiin keppejä ensin porteilla, jotka sain kavennettua ihan suoriksi. Sitten päätin kokeilla oikeilla suorilla kepeillä. Aluksi Syy ei yhtään osannut, mutta autoin enemmän ja vähemmän, palkkasin välillä yhtä väliä kerrallaan yms. mahdollisimman epämääräistä säätöä - ja sitten sillä vain alkoi lamppu kirkastua! Lopulta se meni kuutta suoraa keppiä monta kertaa peräkkäin ilman "eksymisiä"! Ensimmäistä kertaa ikinä se vaikutti siltä, että tiesi mitä tekee! :D Oli itsekin jotenkin ihan tohkeissaan <3 Tehtiin myös mattotreeniä, mutta pujottelun läpimurto oli päivän onnistuminen.

Lauantaina käytiin tekemässä molempien kanssa pelkkiä aksajuttuja. Syy treenasi kaksi settiä ja Luu välissä yhden. Syyn kanssa oli heti hirveä hinku päästä kokeilemaan, oppiko se oikeasti ja vieläkö se osaa! Ja osasi se! Ensin pari kertaa kuutta suoraa, sitten siitä kylmiltään 12 keppiä kerrasta oikein :) Sen jälkeen tuli jotain virheitäkin, mutta onnistumisen puolelle jäätiin tässäkin treenissä. Syy 2 v. oppi vihdoin pujottelemaan!!! :D

Lisäksi ohjelmistossa oli puomia, keinua ja lähtö- sekä inin-treeniä. Keinulla yhden hypyn alle ottaminen aiheutti jo kontaktilta lipeämistä, joten tässä riittääkin hommaa.

Luu teki puomia (kerran sain sen livistämään kontaktilta!), keinua ja pari kepeillemenoa.

Sunnuntaina keskityttiin sitten tokojuttuihin. Syyn kanssa ensin noutoa ja pitoa. Noudon alku sujuu nyt kivasti ja nostotkin on pääsääntöisesti näppäriä, mutta aika usein korjaa otetta paluussa. Täytyy koittaa testailla jotain muuta treeniä, ettei jäisi tavaksi. Sivulletuloihin yritettiin lisätä välimatkaa, läheltä kun sujuu paremmin. Vaikka niissäkin Syy on alkanut hakea kontaktia mun jalasta. Vähän kaukojumppaa. Ja sitten tunnaria! Sitä on tehty kotona ja nyt ekaa kertaa hallilla (viime vuotisten alkeisjuttujen jälkeen). Hieman hätäiseksi meinasi mennä, mutta namien avulla pystyi tekemään aika kivasti. Lisäksi treenattiin erikseen etuhammasotetta, jota on testailtu ihan huvin ja urheilun vuoksi.

Luu teki ensin muutaman eteenmenon. Eka oli heti tosi hyvä, toisella taas lähti sitkeästi vasempaan. Huoh tätä liikettä. Ohjatun nostoissa saatiin jo aika hyvin välimatkaa kapulaan, kohta päästään oikeisiin etäisyyksiin. Lopuksi vähän seuraamisjuttuja.

Tekihän Syy sitten aksajuttujaankin. Puomille saatiin Hannakin palkkaamaan pari toistoa. Nää on nyt sellaisessa vaiheessa, että osuu jopa aika hyvällä prosentilla, kun olen tarpeeksi takana, mutta toisaalta fokus on liikaa mussa. Täytynee taas kokeilla namikoneen kanssa välillä. Tehtiin vielä lähtötreeniä ja muutaman esteen rataa siihen liitettynä. Oli kahden hypyn suora ja putki. Voi jestas, että se kääntyy helposti! Tehtiin myös putkesta hypylle "pakkovalssi" ininillä.