Tokoa ja aksaa eilen. Nappasin Tallilta puolen tunnin vuoron ja käytiin tokoilemassa ennen illan valkkutreenejä.

Hyppynoutoa hetsauksella, eli palkka ennen noutoa. Tosi hienoja palautuksia! Nostot on rumia (kaarrottaa), mutta niille ei nyt tähän syssyyn yritetä tehdä mitään.

Luoksetulon loppuja. Maasta sivulle ja parit vauhtipalkkaukset stopeista.

Idarissa lähinnä seuraamista. "Väsytystaktiikalla" seurautin vaan zetaa läpi ja palkkailin välillä. Kerran tehtiin asennotkin, ne ok.

Tunnaria niin, että palkkasin leluun katsekontaktista ennen lähetystä. Teki hetsattunakin tosi hyvät haistelut joka kerta! Oma nousi yhtä varmasti rivin molemmista reunoista.

Vielä ohjatun palautukset molemmin puolin. Pysäytin taas ja kävin palkkaamassa namilla. No joo, kaarrotti paikaltaan lähtiessäänkin, kun ei sattunut pysähtymään millilleen optimaalisesti kapulaan nähden :p Ehkä pitää oikeasti vaan luovuttaa ja hyväksyä se, että karsintatasolla ei voida saada ohjatusta parempaa kuin 8,5.

Agitreeneissä tehtiin Soilen rataa, jossa oli pätkiä viime kisoista. Pekka tuurasi Soilea koutsina. Meillä ei kyllä tänään lähtenyt sitten ollenkaan. Päästiin rataa pätkissä esteelle 12 tai jotain :D

Alun kepeillemenoa tehtiin ensin. Tein ensin vastakäännöksellä kuten kisoissa, mutta en muistanut, että treeneissä Luu kääntyy vähän paremmin. Ekalla se siis kääntyi liikaa ja jäi ohjaukseen kiinni. Seuraavaksi ei taas tullut ohjaukseen ollenkaan, vaan ennakoi keppejä. Lopulta saatiin rytmitys kuntoon, mutta ei ollut helppoa ajoittaa niukkaan esteväliin sitä kontaktia ja lähetystä. Pekka kehoitti kokeilemaan myös leikkauksella. Sekään ei ensin ottanut onnistuakseen, kun jarrutin liikaa ja kontaktilta lähtiessään Luu jäi kiinni. Mutta sitten kun onnistui, niin oli kyllä tosi hyvä! Pystyi hyvin leijeröimään hypyt ja tekemään keppien jälkeen pakkovalssin.

Keinun jälkeinen kohta oli vähintään yhtä vaikea kuin kisoissa. Tätä hinkattiin sitten loppuaika. Päädyttiin lopulta välistävetoon, mutta sekin tuntui jotenkin kamalan väkinäiseltä. Onnistui sentään jollain sadannella toistolla. Kerran kaaduinkin, kun Luu tuli vähän jaloille... Mutta jos jotain parempaa, niin rimoja ei sentään tippunut juuri yhtään! Vai peräti yhtään...?

Jäi vähän kökkö fiilis, kun olin itse niin huono. Mutta joskus vaan on tämmöisiä treenejä, ei se nyt niin vakavaa ole :)