Keskiviikkona käytiin iltapäivällä treenailemassa. Ensin oli puolen tunnin aksavuoro, jolla ei kyllä oikein ehditty tehdä mitään, kun olin ensin vähän myöhässä ja sitten etsiskelin eilen hallille unohtamaani mattoa. Syy teki pelkkää puomia, tänään huonolla menestyksellä. Alkuun varmaan kuusi loikkaa putkeen, ei meinannut löytyä tolkkua ollenkaan.

Luu ehti tehdä viitisen minuuttia ratatreeniä. Kentällä oli joku kamala kääntövääntö lyhyillä esteväleillä, mutta saatiin ihmeen hyvin tehtyä se pätkissä melkein loppuun. Tai varmaan siksi, että vauhti ei päässyt missään välissä kiihtymään älyttömäksi. Puomilta ja kepeiltä pääsi treenaamaan poispäinkääntöjä & leijeröintejä.

Sitten pieni lenkki väliin ja Katin kanssa tokoilemaan. Treenasin vain Syyn kanssa. Odotellessa ehdittiin tehdä sivulletuloja ja kaukoja. Kaukoissa tavoite oli lisätä etäisyyttä maa-istu -vaihtoihin, mutta Syy päätti treenata kuuntelua tarjoamalla koko ajan hoppeja :D

Tehtiin liikkuroituna taas alokasluokka läpi, mutta nyt palkkasin muutaman jutun. Kaukot ekana, ja siinä palkkasin alun odotusta. Nyt oli kyllä ihan rauhassa ja hiljaa. Kaukot ok, tosin istuminen ei taaskaan ihan täysin puhdas, vaikka ihan reipas. Hypyssä palkkasin jätön. Sitten koko liike ok, eikä ihmetellyt umpiestettä ;) Luoksetulosta myös palkka ensin jätöstä. Seuraavalla tuli joku häikkä, ja nousi jätössä melkein heti. Sen jälkeen ok. Loput tehtiin palkatta. Hyvin sujuneessa pidossa räkäisi nyt kapulan heti ekalla :p Uusinnalla ok. Seuraaminen pysyi aika kivasti kasassa (ei tehty juoksua...). Maahanmenossa meinasi jäädä seisomaan, meni kuitenkin ilman uutta käskyä. Tätä pitää kyllä työstää, että saadaan osaaminen siirrettyä kisamaiseenkin.

Toisella kierroksella tehtiin paikkista Tarmon kanssa. Pari kertaa teki taas sen ärsyttävän vakivirheen, eli "plumpsahti" eteenpäin laittaen pään maahan. Sain lopulta palkattua hyvän pätkän, mutta tämä nyt vähän junnaa. Pitäisi päästä treenaamaan useammin.

Tehtiin vielä seuraamista ja ruutua. Seuruussa yritin taas palkkailla paikkaa juoksussa, mutta aika sitkeästi pysyy vähän liian edessä. Ruutua treenattiin myös tyhjänä näytöillä. Aika ailahtelevaa, taisi olla vähän kiinni mun sijainnissa, kun olin itse ruudun lähellä.

Syy oli toisella kierroksella jotenkin tosi kiepeillä. Tuntui kiihtyvän sekä bestiksensä läsnäolosta että ehkä myös naapurikentän aksasta. Varmaan jo vähän väsynyt...?