Pääsiäinen oli tänä vuonna harvinaisen koiraharrastukseton. Perjantaina kävin tokoilemassa ja lauantaina meillä oli pentutreffit ihanien 7-vuotiaiden I-pentujen kanssa :) Sunnuntaina sain sitten vatsataudin ja seuraavat kolme päivää kuluivat pitkälti sängyn pohjalla.

Perjantaina ensin Luun kanssa zetaa, jossa työstettiin sitä käsikosketusta. Hirveen kivasti meni näin omissa treeneissä :)

Kaukoja.

Tunnarissa pitkästä aikaa leluja kapuloiden seassa. Ihan ok.

Ruudussa juoksutin ruudun läpi lelulle. Näissä menisi tällä hetkellä luultavasti ilman vapautustakin läpi, mutta en ole jaksanut alkaa vääntää asiasta, joten olen vaan vapautellut tai sitten antanut pysähdyskäskyn. Pysäytyksellä harvemmin osuu ruutuun, kun menee niin lujaa, mutta koska tätä ongelmaa ei ilman takalelua ole, olen antanut senkin olla. Että hyvää treeniä! :D

Kaukoja taas.

Ja lopuksi mattoa, jossa päätin vaihtaa kriteeriksi 2on 2offin ja heti alkoi sujua paremmin.

Syy teki seuraamista oikealla. Pätkittäin on yritystä, mutta on tää vaan sikana huonompaa kuin vasemmalla. Tavoitetta siis!

Luoksetulojuttuja, eli odottamista ja tuloa käsikosketukseen. Istua tapittaa ihan pätevänä :) Paitsi kun sain päähäni sanoa hämyksi "käsky"... :D Eli häiriötreeniä vähitellen mukaan.

Ruudussa oli lelu valmiina. Pari lelua oli jäänyt myös matkalle ja kokeilin, hoksaisiko yhtään bongata ruutua niiden takaa. Ei :D Helpotettiin lopulta niin paljon, että lelut olivat ihan lähetyspaikan lähellä.

Jääviä vähän jokapäin.

Pitoa, sitä samaa iänikuista...

Ja lopuksi mattohommia Syyllekin. Lähinnä matolle hakeutumista mun edellä.

WP_20170413_15_19_17_Pro.jpg