Ja tiistaina Syy pääsi pitkästä aikaa omiin pentutokoihinsa :) Ihan himppasen nousi pikkukoiran kierrokset tästä ilosta.

Tehtiin vähän kaikkea, mitä ehdittiin, kun halusin pitkästä aikaa jotain videonpätkää kohta 10-kuisesta.

Sivulletuloja nameja heitellen sekä pidemmältä matkalta pidettynä. Ekalla meni vähän pitkäksi, mutta sitten jo aika kivasti.

Seuraaminen oli ehkä normaalia levottomampaa, kun oli vähän vaikeampi tilanne.

Jäävät taas peruutellen. Maahanmenotkin menee jo aika pienillä avuilla, mutta vahvistelen vielä tekniikkaa, kun ei oo mikään kiire.

Ruutuun oltiin jätetty lelu valmiiksi, mutta se oli liian vaikea, kun samassa päädyssä oli myös ihmisiä ja tavaraa. Mutta sormi ei mennyt neiti näppärällä suuhun, vaan se juoksi hakemaan noutokapulan ja tuli sitten omatoimisesti vaihtamaan sen maassa olevaan leluun :D Harmi, kun tuo ei sattunut videolle! Näytöllä ruutu meni sitten hyvin.

Noudossa tehtiin palautuksia käteen niin, että Syytä pidettiin ja se sai nostaa kapulan matkalta. Lisäksi pari lyhyttä heittoa. Kokeilin taas myös vauhtinoudon ja nyt ei taas mälvännyt juuri yhtään. Ei myöskään vaihtanut heti leluun. Vaikka pito ei toimi vieläkään, niin noutokapulan arvo on noussut ihan mukavasti...

Sitten yritettiin uudestaan ruutua valmiilla lelulla, mutta ei muistanut vieläkään, vaan piti näyttää.

Kaukoissa ei enää oikein riittänyt keskittymiskyky, joten nämä on ehkä parempi jättää vielä omiin treeneihin.

Loppurauhoittumisessa meinasi palaa käämit ihan urakalla (koiralla siis), mutta sain ehkä pienoisen erävoiton.