Aurinkoinen kesäinen aamupäivä, vihreä nurmi, mukavaa seuraa ja kiireettömät tokotreenit. Siinä vaan on sitä jotain! Katin, Lotan, Maijun ja Lean kanssa oltiin Härmälänpuistossa. Treenailtiin kaksi koiraa kerrallaan.

Luu teki kisamaisehkosti kahdessä setissä. SM-järkässä, mutta seuruu ja idari meni vahingossa väärinpäin.

Ruudussa ois voinut mennä vähän taaemmas, mutta oli kriteerin sisällä kuitenkin. Loppuseuruussa meni huonoksi, siinä vähän muistuttelua.

Luoksetulossa tein vaan seisomisen ja siitä sivulle. Ihan jees.

Ohjatussa oikea. Pysäytin. Ehti nostaa, mutta tiputti kapulan ja odotti sen puoli sekuntia...

Kaukoissa oli keskittymisongelmia. Piti kuikuilla Taiton treeniä ja jotain :/ Parissa vaihdossa mokasi ensin, sitten teki kyllä teknisesti oikein.

Tunnarissa kapulat ringissä. Ekalla lähetyksellä Into pölähti just tielle, Luu väisti ja ei (muka) löytänyt kapuloita. Otettiin lähetys uudestaan, sitten meni ihan hyvin ja nosti oman heti kohdalla. Haisteli jostain syystä vastapäivään, yleensä menee myötäpäivään.

Seuraamisessa laiskotteli taas. Pitää paikan ja kontaktinkin näennäisesti, joten vaikea puuttua. Ja jos sen jostain vinosta perusasennosta saa kiinni, niin siinäkään virhe ei ihan kauheasti heilauta.

Hyppynoudossa tuli hitaasti ja vähän vaivaalloisesti sivulle, mutta huolellisesti suoraan.

Zetassa m-i-s, kai. Asennot ok ja seuraaminenkin kohtuullinen. Säädin jotain ylimääräistä ja taisin palkkaillakin.

Lopuksi tein vielä ruutua lisää. Merkin palkkausta ja ruutun eri suunnasta, ihan hyvä. Sitten seuraamista ruudusta. Vähän parani.

Loppulenkillä pääsivät uimaan :)