Rasti seinään!

Tuittu tuurasi taas juoksuista Luuta tavoiteryhmän treeneissä. Koska meitä oli vain kolme ja valkkuryhmäläisiä vain kolme, purettiin väliaita ja raivattiin kaikki esteet pois kentältä. Tehtiinpä samalla palvelus huomisen kokeen järjestäjille :)

Tein Tuitun kanssa erikseen hyppynoutoa ja sitten liikkuroituna seuraamista, ruudun, tunnarin ja kaukot. Lopuksi vielä paikallaolot. Hyppynoutoa se teki hyvin, paitsi ei oikein hokaa niitä vinoja heittoja. Positiivista kuitenkin oli, että sain heitettyä aika suoraan, jopa yrittäessäni vinoja ;)

Seuraamisesta ei meinannut tulla taas mitään. Muutaman kerran kun huomautin ja annoin uutta käskyä, skarppasi ja loppu oli ok.

Ruutua katseli kyllä, mutta ajattelin silti, ettei lähde, kun näin kisamaisesti yritettiin ja matkakin oli aika pitkä. Mutta kyllä lähti! Meni oikein varman näköisenä ja lujaa! Jäi aika reunaan, mutta se nyt on pieni miinus. Kävin kehumassa ruudussa. Hyvä Huisku!

Tunnarissa pysyi sentään istumassa. Ekalla tai tokallakaan käskyllä ei vaan sitten lähtenyt edes yrittämään, vaan jouduin ottamaan uudestaan sivulle ja vähän kovistelemaan. Sittenkin meni kapuloille pienen lenkin kautta, mutta teki ihan hyvin. Täytyisi varmaan vaan muistaa "ravistella" se jo ennen ensimmäistä yritystä. Toki se kapuloiden vieminen aina vähän katkaisee ja Tuittu ehtii siinä ajassa unohtamaan, että sen piti keskittyä kunnolla...

Kaukoja otin tahallani niin, että Tuitun takana oli häiriötä, vinkuvaa koiraa ja muuta. Ja heti vaikeutti. Kaikennäköistä säätöä, ei esim. pystynyt pysymään seisomassa. Samaa ongelmaa oli joskus... öö, alkukesästä...?

Paikallamakuussa ei vaan tarkene tällä kelillä :( Nousi kerran istumaan ja oli muutenkin vaikean näköinen. Tehtiin myös lyhyt istuminen, se ok.