Tänään oli Luun toiset agilitytreenit tälle viikolle. Tokoa ei ollakaan tehty sitten maanantain.

Radalla oli varmaan kolmisenkymmentä estettä, mutta päästiin joku parikymmentä. Luu oli jo toisissa treeneissä peräkkäin aika kiltti! Vähän meinasi lentää joissakin kohdissa, mutta ajatus oli ihan kivasti mukana.

Alussa takaakierto-päällejuoksulla putkeen. Tää meni hyvin, rimakin pysyi. Sitten tuli vauhdikas putki-putki-rengas -pätkä, jonka jälkeen piti kääntyä tiukasti valssilla. Sillä hypyllä tippui rima monta kertaa. Ekalla oli ohjauskin tunnin myöhässä, mutta hyppäsi musta sitten myös huolimattomasti. Alkoi lopulta pysyä. Tämän jälkeen yritin vekata seuraavalle hypylle, että saisin Luun kääntymään tiukasti oikeaan suuntaan, mutta se levisi joka kerta edessä olevalle hypylle. Teoriassa sen olisi varmaan pitänyt kyllä kääntyä sillä vekillä, mutta vaihdoin lopulta vastakäännökseen... Raukkamaista ;) Sillä kääntyi nätisti.

Sitten oli hauska kuvio, jossa u-putken ulkokaarteessa oli kaksi hyppyä. Menin ensin ohjaamaan sinne putken ja hyppyjen väliin, mutta en ehtinyt sieltä mitenkään jatkoon, jossa olisi pitänyt valssata ja tehdä välistäveto. Kokeilin sitten piruuttani heittää Luun putkelta poispäinkäännöksellä niille hypyille ja leijeröidä putken. Sehän toimi kuin häkä! Ihanaa, kun on koira, joka irtoaa :) Siis ihanaa ainakin toisinaan :D Silleen ehdin hyvin jatkoon, mutta välistävetoa en saanut silti kovin nätiksi. Hienosti Luu silti luki sen jälkimmäisen hypyn, vaikka linja levisi ja olin jäljessä. Nää on nimittäin olleet meille tosi vaikeita!

Aalle asti räpellettin vielä jotenkin. Suora putki umpikulmaan hyvin, samoin kääntyi siltä tiukasti, kun merkkasin ulostulolla. Ennen aata pyörittiin kahdella hypyllä. Yritin ensin viedä aalle sen toisen hypyn leijeröiden (olisi tullut parempi linja), mutta Luu hyppäsi, vaikka olin ihan linjalla. Marke oli juuri treenien alussa maininnut ko. kohdasta, että tietää yhden bordercollien, joka saattaisi kyllä siinä hypätä vaikka ohjaajaa päin... Kenen bordercolliesta nyt sitten mahtoikaan puhua...