Jouluviikon treenailut jäivät vähiin, ei pelkästään joulun, vaan myös koirien vatsatauteilun takia. Syyn vatsa meni yhtäkkiä sekaisin maanantai-iltana. Se ei sinänsä ole poikkeuksellista, mutta erikoista oli, että sillä meni hetkellisesti myös ruokahalu.

Luu oli kuitenkin ihan ok ja käytiinkin sen kanssa tiistaina rallytehossa. Treenattiin merkkiä erilaisilla häiriöillä, joista Luu haksahti ainoastaan kerran kauempana suoraan edessä olevaan kylttitelineeseen. Ko. harjoituksessa "häiriö" oli tosin merkin lähellä oleva houkutus :D Näihin ilmiselviin (putki yms.) Luu ei sentään mennyt, ihan niin taantunut se ei tokoajoistaan ole. Isoin haaste oli tehtävien lähestymiset, joissa se alkoi toistojen myötä kyylätä ihan hulluna. Saatiinpahan treenata niitä.

Joulu meni ihan mukavasti ja normaalia vähän rauhallisemmin. Päästiin parin vuoden tauon jälkeen Katin kanssa perinteiselle aattolenkillekin.

20201224_114651.jpg

20201224_114748.jpg

joulu%20%282%29.jpg

Joulupäivänäkin käytiin vielä parin tunnin metsälenkki, mutta myöhemmin illalla Luu meni huonovointiseksi ja lakkasi syömästä. Seuraavana päivänä oli sitten ripulilla sekin, ja alkoi syödä jotain vasta lauantaina illalla.

Syy oli edelleen ok ja kävin sen kanssa lauantai-iltana treenaamassa vähän aksaa. Treenailtiin erottelujuttuja, joita olin suunnitellut maanantain treeneihin.

vko52_keharit.jpg

Mustissa takaakierto-putkierotteluissa Syylle vaikeampi oli taas putkeenmeno :D Putkensuu oli kuvasta poiketen pidemmällä hypyn takana. Tämä saatiin kuitenkin sujumaan. Punaisten numeroiden pätkissä treenattiin hypyn ohittamista ja vippauksia keskimmäiselle. Nääkin saatiin menemään, mutta vippaustreenissä piti ottaa vähän aikalisää, kun tunteet kuumeni ja Syy jäi räkyttämään. Sen jälkeen teki tosi kiltisti. Keppien avokulmassa oli ensin verkko, mutta meni sen jälkeen ilmankin. Aan suunnasta kepit meni hyvin. Lisäksi treenattiin loivaa käännöstä puomin alastulolla.

Ja sitten sunnuntaina Syyllä meni uudestaan vatsa sekaisin ja ruokahalukin heikkeni taas...! Luu oli jo muuten tosi pirteä, mutta ripuli silläkin jatkui. Melkoinen pähkäily sen kanssa, että antaako sille ripulilääkettä ja kuinka paljon, ettei normaalisti ummetuslääkettä syövän Luun vatsa mene taas liian kovalle :p Onneksi mitään ripulirallia ei ollut kummankaan kanssa, ei tarvinnut rampata ulkona normaalia useammin. Ruokahalun menetys oli molemmilla perusripulista poikkeava oire, eli huonovointisuutta oli selvästi. Aina touhukkaalla Luullakin se näkyi sen parin päivän ajan, mutta sen jälkeen meno on ollut ihan normaalia...

20201228_132040.jpg

20201227_210843.jpg