Tokoiltiin perjantai-illan kunniaksi lähikentällä. Se oli juuri hiljattain lanattu semmoiseksi ihanan tasaiseksi ja pehmeäksi. Oli kiva treenata stoppeja! Aika luoksetulopainotteiset treenit olikin.

Tunnarilla aloitettiin. Pitkästä aikaa taas jonoa. Ensin oma ekana, sitten välillä eri paikkaan. Meni jo ihan hyvin, mutta kun laitoin takaisin ekaksi, ei malttanutkaan aloittaa haistelua alusta. Päätin kokeilla, montako kertaa se yrittää, jos aina vaan kutsun pois ja lähetän uudestaan. Menin laskuissa sekaisin, mutta kymmeneen ei päästy. Ehkä joku kuusi tai seitsemän kertaa. Sitten yhtäkkiä päätyi laittamaan nenän auki heti jonon alussa ja nappasi oman :) Muuten asenne ei muuttunut miksikään, iloisesti teki vaan aina uudestaan.

Luoksetulon stoppeja kiertoleikillä. Tää on kivaa! Ja teki hyviä liirailuja. Sen verran välittää matkalla olevasta takapalkasta, että vähän väistää sitä ohi juostessaan. Muuten ei mitään kyyläilyjä tai muita.

Kaukojen M-I-alkua heti juoksentelujen perään. Se on vaikeaa, kun läähätyttää! Nousee kyllä ihan hyvää asentoon, mutku ei oikeella tekniikalla. Läheltä pystyi, mutta välimatkan lisääminen oli vaikeaa. Piti sitten hetki hinkuttaa, että onnistui.

Luoksetulon loppuja. Eteentuloja läheltä vähän eri tavoilla. Ja pari vauhtipalkkausta läheltä.

Vielä luoksetulon maahanmenoja. Muutama muistutellen peruutuksesta. Sitten samalla kiertoleikillä, vähän vaan lähempää. Palkkasin myös namilla ennen takapalkalle vapautusta. Ja loppuun yksi stoppi ihan testimielessä. Jäi seisomaan, huh ;)