Ollaan laiskoteltu, torstaina ja perjantaina ei tehty mitään.

Lauantai-iltana vähän tokoa. Jäisellä lähinkentällä. Kaikkea perushinkkausta vaan.

Seuraamista. Vasemmalle käännöksiä peruutuksella (hyvistä palkkausta) ja temmonvaihteluja lähinnä. Hitaaseen siirtyminen on ollut parempaakin, nyt säätää siinä aika helposti.

Kaukoja. Yksittäisiä ja parin asennon sarjoja. Alussa istui maasta seisomista useamman kerran. Sitä on tehty niin paljon enemmän, että on näköjään mennyt olettamisen puolelle, hupsista. Muuten aika kivasti, vähän jähmeä.

Luoksetulon loppuja taas, vaihtelua matkassa ja viiveissä.

Tunnari. Tiheähkö rivi, oman paikkaa vaihdellen. Piti kai kahdellakin kerralla kutsua pois, mutta korjasi heti. Eikä alkanut nostella ekaa.

Nostoja ja palautuksia ohjatun kapulalla. Niin, ja pitoa. Vaikka ei kyllä purrut kertaakaan. Irrotuksessa hämykäskyjä, ensin meni näihin taas, sitten ok.

Sunnuntaina käytiin jäljestämässä Sääksjärvellä. Harmaa ja sumuinen sää, iltapäivän viimeiset "valoisat" hetket. Aika rauhassa saatiin metsässä tarpoa ja lenkkeillä, ketään ei nähty. Jäljeltä kun palattiin autolle, poliisiauto kyllä ajoi ohi siinä metsäautotiellä :D Spooky.

Tallasin kulmikkaan ja mutkittelevan jäljen. 630 m, viisi keppiä ja muutama nappulakasa. Tunnin vanheni.

Jana (15-20 m?) oli nyt hyvä. Tarkisti takajälkeä muutaman metrin, mutta korjasi itse oikeaan suuntaan. Ekasta kepistä posotettiin jotenkin ohi, vaikka muistikuvani mukaan aika läheltä mentiin. Loput neljä keppiä nousivat varmasti, samoin malttoi pysähtyä nameille. Kulmissa ei tainnut kertaakaan mennä ihan sukkana, aina jotain yli menoa ja pientä pyörimistä, mutta ihan maltilla selvitti kaikki, vaikka annoin näissä löysää liinaa. Ja hyvin samoilta näyttivät reitit Sports Trackerissa tallauksen ja ajamisen osalta :)