Tiistaina Luulla oli fyssariaika Elinalla. Tosi tiukka lihasjumi taas jossain lannerangan kohdalla. Myös toinen hauis vähän juntturassa.

Syy oli harjoittelemassa. Riekkui ensin menemään ihan huolella, mutta lopulta väsähti ja nukahti mun syliin. Sitten olikin hyvä harjoitella rentoutumista pöydällä, kun pentu oli ihan uninen :)

Aamulla ennen fyssaria treenattiin pienesti lähikentällä. Tekniikkahinkkausta.

Kaukoja pitkällä matkalla. Hopista piti taas neuvotella, mutta alkoi sujua.

Eteenmenoja vinottain pallonheittimellä. Ensimmäinen ei meinannut sujua millään, lähti aina vasempaan. Laitoin merkin sinne, jotta saisin selkeämmin kerrottua, että sinne ei saa mennä. Sitkeästi yritti silti. Muutaman kerran talutinkin oikeaan paikkaan. Lopulta alkoi luontua. Pari muuta suuntaa meni hyvin.

Tunnaria, jonka palautuksesta saatiinkiin kunnon sulkeiset. Tuli tosi nihkeästi ja sivulle asettautuen. Tehtiin ihan läheltä pyörien ym. Yritti heittäytyä vaan nahkemmaksi, mutta luovutti lopulta ja alkoi tehdä reippaammin.

Ei taidettu siis tehdä mitään, mikä olisi vaan sujunut :D

Keskiviikkona käytiin treenaamassa jo päivällä Nipsun kanssa, Hannan lauma seurana. Peruttiin valkkutreenit, kun kukaan ei halunnut tehdä puomitonta rataa.

Tehtiin rata pätkissä puomia avustettuna palkaten. Juoksin itse aina hidastamatta ohi. Kyllä se nyt joka kerta meni alas asti, mutta aika hitaasti :p Jotenkin tosi turhauttavaa. Muuten sujuu kivasti, nytkään ei tullut mitään ongelmaa missään. Vaikka tuolla nyt hävitäänkin aikaa, niin tässä vaiheessa pitäisi keskittyä positiivisiin ja muistaa, että se on kuitenkin vain yksi este...

Treenattiin pentujenkin kanssa. Leikittiin molempien kanssa yhtäaikaa kentällä. Syy oli ihan unessa, eikä leikkinyt ihan hirveän hyvin. Keskittyi kuitenkin omaan juttuunsa. Sitten treenattiin luoksetuloja pentujen hilluessa vapaana. Syy ei ollut tässä kovin hyvä, vaan juoksi iloisena Pokan kanssa Hannan luokse :)

Yksilötreenissä Syy teki pentuluoksetuloa. Oli vaan jotenkin niin väsy ja nälkäinen (Hannan odotuksessa syöttelemät namit jäivät mieleen), että ei tullut kunnolla leluun. Ei sitten tehty paljon muuta, ihan vähän kontaktitreeniä ja imutusta.