Tokoiltiin lähikentällä. Vähän ripsotti vettä ja ukkonenkin jyrähteli kauempana.

Idarin asentoja. Taas istui seisomisen, mur. Annoin käskyn tahallani kovempaa ja sitä ei kestänyt. Joten sitä sitten treenattiin.

Tunnarijonoja. Aluksi kaahotti taas minne sattuu, mutta kun kerran saatiin onnistumaan, malttoi aina sen jälkeen aloittaa haistelun ekasta. Oma oli ensin ekana, sitten välissä ja lopussa ja vikaksi vielä ekana.

Tunnaria lelu- ym. häiriöillä. Oli ekaa kertaa omia leluja. Meni ja haisteli tarkan näköisesti, mutta kun ei heti osunut omalle, päätyi tuomaan narupallon. Ihan tyytyväisenä toi palautusasentoon asti. Yritti tuoda vielä toistakin narupalloa, sitten löytyi oma. Uusinnalla vielä kerran sama juttu, nuuski hetken ja löysi omanhajuisen narupallon... Korjauksella taas hyvin.

Luoksetulojuttuja maalinkierrolla, takapalkan kanssa. Yksi seisominen, tosi hyvä. Sitten muutama läpijuoksu eteen asti. Jarruttaa liikaa lopussa ja jää välillä turhan väljäksi, en tykkää. Sitten pari maahanmenoa. Ensin jäi seisomaan, ei vissiin vieläkään muista, että näitäkin voi tehdä kierrosta... Vikalla etujalat vääntyivät melkein 90 astetta sivuille, kun liirasi menemään. Miss kumiranteella liikkuu vähän noi muutkin nivelet.

Kaukoja taas läkähtyneellä koiralla ;) Ekalla jätöllä palkkasin jo hetken odottelusta. Sitten eka istuminen, jonka teki nyt hyvin! Myös eka seisominen kisamaisesti. Muuten yksittäisiä vaihtoja lähempää. Tosi hyvin :)

Paikkaistumista niin, että vapauttelin hetken odottelusta. Olin itse näkyvissä. Pysyi skarppina koko ajan.

Ja platziin menoja nameja heitellen. Pari kertaa yritti lintsata leuan kanssa, mutta muuten hyvin. Ei mennyt kertaakaan nenä edellä.