Agilityn piirinmestaruudet jäivät varsin vajavaisiksi niin omalta kuin koko mestaruuksienkin osalta. Poisjääntejä tuli myös sairastelujen takia, ja lopulta minejäkin kisasi vain alle 30, eivätkä kaikki edes piirin alueelta!

Eniten kisoista taisi jäädä mieleen sääolosuhteet. Rauli-myrsky riepotteli esteitä ja kaatoi puitakin ympäriltä. Onneksi isommilta vahingoilta vältyttiin, sillä niillekin oli puitteet olemassa. Yksi puu rysähti parkkipaikalle, mutta ihmiset ehtivät alta pois ja se vei lopulta mennessään vain Minnan auton sivupeilin... Oli kyllä kaamea tunne nähdä puun kaatuvan. Ensimmäinen mieleen tullut ajatus kun oli, että mitä jos joku jäi alle. Huh!

Omalle päivälle tuli kuitenkin mittaa ja starttejakin, kun pääsin ohjaamaan Ruuta yksilöihin Merjan potiessa flunssaa. Ei olla tehty ikinä estettäkään yhdessä, mutta ihan hyvin Ruu lähti mukaan :) Kahdella lämppähypyllä vähän kokeiltiin ja sitten vaan menoksi. Hyppärillä oli yhteinen rytmi vähän hakusessa ja muutamissa kohdissa Ruu hieman ihmetteli outoa ohjaajaa. Selvittiin kuitenkin melkein maaliin asti, mutta sitten heitin huolimattomasti pituudelle ja putkeen ja Ruu kiersi putken takaa ohi. Ehti siinä sitten vielä hyllyttää toiseen putkeen.

Agiradalla meni jo vähän paremmin, vaikka ei se yhteistyö ihan saumatonta vielä tällä kokemuksella ollut ;) Kontaktitkin meni niin kuin piti ja tältä radalta napsahti nolla! Palkintopallilta jäätiin just neljänneksi, mutta kaikille taisi jäädä ihan hyvä mieli :)

Joukkuekisassa starttasin sitten Sinnin ja Nipsun kanssa. Meillä piti olla vähän niinkuin SM-joukkue, mutta se koki pari muutosta matkan varrella, ja lopulta oltiin Nipsun kanssa ainut varsinainen SM-joukkuekoirakko :D Sinni edusti koiraosastoa, Minna ja Tinka olivat edellisvuoden joukkueessa ja Minna ja Piri starttasivat varakoirakkona Tuijan sairastuessa. Lopulta porukan junnulla ja varakoiralla meni parhaiten! :D

Sinnin kanssa mentiin ensin. Oli ihan juoksupuomin rata, mutta koska en ole niitä koskaan Sinnin kanssa testannut, oltiin päätetty jo etukäteen tehdä pysäytyksellä. (Ollaan siis treenattu kerran Sinnin kanssa, joten meillä on ihan huimasti yhteistä kokemusta...) No, Sinni päätti toisin ja teki hienon juoksupuomin :D Jatkoon ehti onneksi siitäkin, vaikka hetkeksi meinasi mennä pasmat sekaisin. Aan jälkeen olin vähän myöhässä näyttämässä keppejä ja siinä tuli pientä hakemista. Hyvin Sinni kuitnekin korjasi linjan kepeille. Ja niin tempaistiin koko joukkuekisan nopein nolla!

Seuraavaksi meni Minna Pirin kanssa ja niin vain hienosti nolla sieltäkin! Tässä vaiheessa oli siis pullat hyvin uunissa, kun jäljellä oli enää luottopakit. Vähän siinä kyllä vitsailtiin, että mitenköhän niiden kanssa sitten menee... Ja sitten Tinka hyllytti :D

Nipsulle jäi siis tulospaineet. Se päätti tehdä puomilla Sinnit, sillä erotuksella, että se ei osaa juoksupuomia. Mulla ei ollut mitään jakoja, kun seltti lähti tiikeriloikalla putkeen :D No, muuten meni hyvin ja vitosella maaliin.

Helposta radasta huolimatta tuloksilla ei juhlittu ja voitettiin joukkuemestaruus vitosellamme. Hyvä meidän joukkue, taas!

Mestarit