Vapaapäivästä tuli treenipäivä, kun aloitettiin keskiviikko tokoilemalla porukalla Haikassa. Tuittu oli ihan pihalla. Tein suunnilleen kisanomaisesti seuraamista, istumisen ja luoksetulon, jonka jälkeen ruutuun palkalle. Seuraaminen oli tosi huonoa, Tuitun asenne oli tosi huono ja kaikki liikkeiden aloitukset hirveää säätämistä. Istuminen oli ok, kun liikkeeseen asti vihdoin päästiin. Luoksetulossa sekoilua joka pätkällä. Nousi jätössä, jäi nuuskimaan seisomisessa, valui maahanmenossa ja semmoista. Ruutu sentään ihan hyvä. Tuittu ei selvästi tiennyt ruudusta ennakkoon, mutta bongasi sen kuitenkin. Hyvä, että sai siitä suoran palkan!

Jätin Tuitun huilitauolle ja otin myöhemmin vielä lisää seuraamista niin, että vietiin ensin yhdessä palkka ruutuun. Nyt vähän skarpimpaa, mutta aika huonoa silti. Ruutuun Tuittu karkasi seuraamisen jälkeen. Otin vielä lähetyksen maahanmenoon asti ruutuun, jossa pelkkä tyhjä alusta. Muuten ok, mutta Tuittu jäi nuuskimaan alustaa ja sen ympäristöä. Loppuun vielä parit kaukojen vaihdot, m-i-s ja m-s. Ne ihan jees! Ihme kun ei jumittanut, vaikka oli muuten niin jähmeä.

Illalla en kärsinyt migreenistä eikä Tuittukaan oksentanut. Päästiin siis agiliitämäänkin! Jostain syystä pientä ahistusta oli taas ilmassa ja tietty nurkka radasta tuotti vähän hankaluuksia. Samaiseen paikkaan piti jäädä lähtöön, mutta se ei onnistunut, joten lähdettiin lennosta.

Soile oli tuonut kivan ja sopivan haastavan radan, joka tehtiin kahdessa pätkässä. Kyttäsin varmaan liikaa Tuitun liikkumista ja sekoilin ensin itse olemalla ihan väärin päin ja melkein törmäilemällä esteisiin ja omiin jalkoihini. Jotain parannusta saatiin onneksi aikaan :) Pujotteluun Tuittu meni hienosti ja ehkä jopa paremmin ulkokautta heittäen, vaikka ensin tungin väliin valssin.

Toisella pätkällä harjoiteltiin semmoista pientä vekkausta ennen jaakotusta (olikohan tää nyt se sylivekki?), jolla sainkin Tuitun kääntymään nätisti. Pitää vaan muistaa käyttää jalkoja, kun niitä se pikkukoira kuitenkin kyttää.