Maanantaina istuttiin ensin agilityn kouluttajakokouksessa, joten myöhästyttiin treeneistä. Sanna ja Maija olivat jo treenanneet, mutta oltiin sitten Maijun ja Miinun kanssa kolmistaan "iltavuorossa".

Tehtiin kaksi kierrosta, Luu oli tokana. Eka kierros aloitettiin seuraamisella ja henkilöryhmällä. Bh on kuitenkin viikon päästä, joten kai sitä olisi hyvä edes kerran kokeilla. Ensin tehtiin pätkä normiseuraamista ja sitten pyörittiin suppean kahden hengen henkilöryhmän ympärille. Eipä siinä varsinaisesti vaikeuksia ollut. Vasemmalle pyöriminen on vähän takkuista, kun se nyt ei vaan kuulu Luun vahvuuksiin.

Bh-treenit oli siinä, sitten tokon pariin :D (Niin, en huomannut sitä paikkamakuutakaan tehdä...) Idarista pelkkä seuruu palkatta. Ihan siedettävä.

Sitten yhden palkattoman liikkeen perään tunnari. Ei jessus, että nousi kierrokset jo tuostakin... Kapuloita oli taas reilusti tiheässä rivissä. Luu haisteli huolimattomasti, ei merkannut kunnolla omaa, mutta meinasi haukata viereisiä parikin kertaa. Nosti kahta kapulaa rivin toisesta päästä...! Näistä höpöhöpöt (ehkä olisi pitänyt puuttua tiukemmin, mutta en ollut varautunut) ja lopulta toi sitten oman.

Tehtiin sitten lyhyt liikkuroitu seuraaminen palkatta ja uusi tunnari. Muuten samanlainen, mutta menin lähemmäksi vahtimaan. Nyt teki paljon paremmalla asenteella, oikeastaan niin kuin pitääkin. Olen suunnitellut alkavani treenata palkattomuuksia tässä ihan justiinsa ja näköjään syytä onkin... Myös se tuohon väliin tehty seuraaminen oli heti paljon huonompaa, kun oli erilainen tilanne ja säätöä alla.

Tämän jälkeen pidettiin tauko ja toisella kierroksella hauskuuteltiin ruudun merkillä. Ekaan liikkurointi ja kisamainen aloitus, mutta juoksin heti merkille perään. Seuraavat tehtiin ilman käskytystä. Temputin ja palkkailin myös sivulla olosta. Oli tosi kyylä, littaantui matalaksi ja kääntyi vinoon... Joutui toki ryhdistäytymään aina ennen kuin sai mennä. Merkille juoksin perään palkkaamaan, kerran taisin odottaa, että oli merkillä asti. Vauhti oli hyvä, merkin lähellä vaan hidastaa ja asettelee itsensä tarkkaan. Mutta onhan siitä paikasta niuhotettukin.

Kaukoista tehtiin alkuja liikkurin kanssa. Näissäkin on taidot aika ruosteessa... Ekalla meinasi nousta liikkurin heiluttamisesta. M-S muuten ok. Maahan-istua saatiin tehdäkin sitten muutama kerta. Teki seisomista, teki väärällä tekniikalla ja teki jotain muutakin. Lopulta teki hyvin aika lailla täydestä matkasta. Tekniikasta lisäksi M-S-M-vaihtoja lähempää. Jossain maahanmenossa liikkui. Seisomisissa jumitti ja sitten alkoi taas sitä hemmetin peruuttelua... Mutta saatiin sentään sekin sujumaan.

Lopuksi muiden kanssa yhtäaikaa vielä muutama seuruupätkä. Hinkutin täyskäännöksiä vasemmalle, joita ei kyllä vaan viitsi tehdä. Kokeilin pakki-temppua apuna, jos sillä saisi edes vähän yritystä.

Ja Tuittu meni ruutuun! Ja siis oikeasti meni ruutuun! ;) Kokeilin lähettää tyhjään ruutuun, vähän lähempää tosin, mutta kuitenkin. Ja se osasi mennä...! Kauhean eteen se jää, mutta se ei Tuitun ruudussa ole murheista suurin... Otettiin sitten muutama lähetys kauempaakin. Pari kertaa pysähtyi ennen ruutua, mutta osasi korjata sisälle :)

Tuittu ehti vielä kiertää muutaman kerran siivekettä ja tehdä yhden seisomisen, yhden maahanmenon ja yhden sivulletulon. Ne oli semmoiset Tuittu-hyvät ;)

Pitäisköhän se ilmoittaa kesällä kokeeseen? :D Kiva ainakin, että tulee kesä ja lämmin, niin voidaan enempi treenailla senkin kanssa.

Auringonpaiste on Tuitun juttu <3