Eilen ei tokoiltu (ruokakuppijuttuja enempää), käytiin Luun kanssa vaan taas pieni metsälenkki. Ja siellä tehtiin vähän puuliitoa... Hiukan alkaa tulla vieroitusoireita :D Bordercollie oli ihan soikeena, kun pääsi KIERTÄMÄÄN PUITA!!!!1!!1

Tänään taas vähän tokoa. Koulun pihaa ei oltu aurattu, mutta tehtiin vähän jäävät-leikkiä ja luoksetuloa. Seuraamista sitten tuossa jalkakäytävällä.

Jäävissä oli taas vähän liian kivaa ja mokasi vaihteeksi pari seisomista. Sitten alkoi malttaa kuunnella paremmin.

Puunkierrolla yksi läpi ja yksi stoppi. En nähnyt kunnolla, miten tassut teki, kun lunta oli nilkkoihin asti, mutta näytti tehokkaalta... Sitten yksi stoppi hetsatulla jätöllä, sekin ihan ok. Ja yksi jättö ja läpijuoksu. Tuli vähän odottavasti, mutta ok.

Seuraamisessa vaan muutama lyhyt suora pätkä ja muutama pysähdys. Pysähdyksiä pitääkin tehdä joskus erikseen, ne ovat aika retuperällä, kun on tehty niin vähän. Tein ensin kainalopalkalla ja sitten pari pätkää ilman, jolloin vapautin ja kaivoin lelun taskusta. Ollaan me jotain tällä hinkkauksella saatu aikaiseksi, nimittäin molemmista vaputuksista Luu hyppäsi kainaloa kohti :) Seuraamisessakaan en huomannut eroa. Muuten jouduin kerran huomauttamaan keulimisesta, mutta korjasi tosi hyvin ja sitä lukuunottamatta pysyi aika hyvänä.

Keskittyikin nyt sen verran paremmin, että ei häiriintynyt kahdesta metrin päästä ohittavasta räyhäävästä russelista :)

Tuitulle kuuluu edelleen hyvää. Painit Luun kanssa sen kun vaan jatkuvat... Ensi viikolla päästään pidentämään senkin lenkkejä ja parin viikon päästä ollaankin luultavasti takaisin normaalirytmissä!

Nipsun kanssa päästään ylihuomenna treenaamaan <3 Lasken melkein jo tunteja! (39,5...)